بی بی کد Interior 7

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

یه کار دیگه سرویس

attachment.php

از نقد و نظرات خوبتون ما رو بی بهره نذارید:rose:

پیوست ها

• hasir water mark.jpg
    hasir water mark.jpg
    351.3 کیلوبایت · بازدیدها: 79

saeedmagic

Member
خوبه فقط متریال ها خام هستند و نور پردازی هم خوب نشده یه دست شده صحنه بازی سایه و نور وجود نداره توی صحنه

Active Member
خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه از اون یکی هم باحال تره

مرسی دوست عزیز

سلام
ممنون

خوبه فقط متریال ها خام هستند و نور پردازی هم خوب نشده یه دست شده صحنه بازی سایه و نور وجود نداره توی صحنه

بله درسته استاد

ممنون از نقد:rose:

میشه ما رو راهنمایی کنید و برای ااینکه متریال ها خام نباشه و و نور پردازی هم یه دست نشه و برای اینکه بازی سایه و نور توی صحنه ایجاد بشه چیکار کرد

سلام بهزاد جان کارخوبی شده + نظرات saeedmagic
موفق و پیروز باشی

سلام محمد جان مرسی از لطفت ولی نقد نقده خودت.یه چیزه دیگه هست.:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام محمد جان مرسی از لطفت ولی نقد نقده خودت.یه چیزه دیگه هست.:rose:
سلام مرسی که قبولمون داری داداش
نظرم رو کارت نوشتم و پیشنهادمم اعمال کردم اما غلظت سایه ها تو کارت کمه انگار یک نور یک دست رو کل کارت نشسته
موفق و پیروز باشی:rose:

پیوست ها

• hasir-water-mark.jpg
    hasir-water-mark.jpg
    221.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 12121.jpg
    12121.jpg
    232.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

saeedmagic

Member
برای ایجاد سایه و بازی با نور باید نور ها ار چند جهت و به رنگ ها مختلف باشه مثل نور پردازی که برای استدیو استفاده می شه(البته بهتره مدل سازی کامل باشه و نور از منابع نوری تامین بشه که طبیعی بشه)
http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/studiolighting/index.html
برای متریال هم متریال باید تکسچر reflect و reflectglosines داشته باشه و اگر به بامپ نیاز بود بامپ هم داشته باشه.
بهترین تمرین اینه که کارای خارجی رو ببینی و ولوم های جدید اورموشن داخلی رو بگیر و متریال هاشون رو ببین چیه خیلی کمک می کنه.
:)
حالا من که چیزی بلد نیستم ولی کمکی خواستی مطمئن باش دریغ نمی کنم:rose:

سلام کار قشنگی شده اما نسبت به بقیه کاراتون ضعیف تره مثلا تنه درخته را متریالش را دوست نداشتم انگار یه ذره حالت رفلکت داره یا مثلا تو آینه یه درختچه پیداست که یه ذره غیر طبیعی کرده یا مثلا دور آینه یک دست خالیه اگه یه قاب دورش بود بهتر بود اما به صورت کلی کار قشنگیه

Active Member
مرسی سعید جان :rose::rose:

دارم یه کاره دیگه میزنم اون رو هم میزارم گالری اونجا هم منتظرت نظر و نقد های خوبت میمونم.

سلام کار قشنگی شده اما نسبت به بقیه کاراتون ضعیف تره مثلا تنه درخته را متریالش را دوست نداشتم انگار یه ذره حالت رفلکت داره یا مثلا تو آینه یه درختچه پیداست که یه ذره غیر طبیعی کرده یا مثلا دور آینه یک دست خالیه اگه یه قاب دورش بود بهتر بود اما به صورت کلی کار قشنگیه

اره یه ایراد های داره ولی خوب خیلی روش وقت نذاشتم.
ممنون از نظرتون:rose:

emadmax

Well-Known Member
سلام

شما همیشه کارهای خوبی داشتی. رندر تروتمیز- متریالهای خوب - و رنگبندی مناسب و ....
ولی یه پیشنهاد دارم اونم اینه که توی کارای داخلی از یک زاویه دیدی استفاده کنی که محدوده ی فضا مشخص باشه.( کنج دیوار، در کناری و...)

موفق باشی

Active Member
سلام و ممنون از نقد و نظرت.

من زاویه دید رو اینجوری انتخاب کردم که رو شویی و کاشی های پشتش معلوم باشه.

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا