بی بی کد interior.176.

m.n1362

Member
سلام...واسه یه کار اجرایی بود البته تشابه با کار اجرایی فقط پله گردش بود چون مابقی فضا کامل در نیومده بود یه زاویه ای گرفتم قابل توجیه باشه..مکس وی ری

پیوست ها

• .l.jpg
    .l.jpg
    802.5 کیلوبایت · بازدیدها: 87

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آهان به این میگن مجید
عالی شده پسر.
کادر بندی خیلی خوب هست.با یه ویو همه چی عالی خودشو نشون میده
رنگ بندی خیلی خوب شده.قرمز مثل یه چاشنی مناسب فضا رو از سردی و مردگی نجات داده
تابلوها قشنگ شده.
چقدر بدم میاد از این پله ها.به نظرم برای شکنجه زندانیها توی تبت چین از این ها استفاده میکنن!کوچیک با عرض کم آدم فقط باید مواظب باشه با مخ زمین نخوره
اما نقد کار
در اصلا خوب نشده.کلاس کارت رو پائین آورده. به نظرت یه درب خونه و اتاق نباید قابی چیزی داشته باشه شیدرش هم دوست ندارم.این همه در خوب توی ولوم 109 آورموشن هست.
به نظرم اندازه uv میز وسط بزرگ شدهه
دیوار دوست نمی دارم.آخه دیتیل سقف یا قرنیز اتاق حتی یه کوچلو هم میتونه تاثیر داشته باشه
لامپ سقف.واقعا تو اجرا اینو میزارن!؟ LED بزار.خیلی ساده
به نظرم کارت میتونست خیلی بهتر باشه.بعضی از کارها بیس ضعیف دارن و هر آرایشش کنی بازم دختر زشته.اما کارت خیلی بیس قدرتمندی داره.به نظرم روش کار کن یه کار حرفه ای بزار.جدی میگم.کارش 2 روز وقت بزاری میتونی ازش خروجی خوبی بگیری.یه خورده کارهای تاپ دنیارو تماشا کن.ببین از این جور ویو ها چه رندرهای خیره کننده ای میگیرن
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
قشنگه ولی اون لامپ ها زیادی نرفته تو دیوار؟ منظورم دیگه دارن میرن تو دیوار بقلی. تکسچر دیوار هم برای من غریبه خوشم نمیاد. ولی در کل رندر خوبه.

m.n1362

Member
aref:حتما روش کار میکنم تو 2 3 هفته اینده میذارمش....مرسی بابت نقد خوبت
madmaster:
چرا رفته ....دقیقا این ویو رو که اجرا نمیکنه..یه شمه از کارئ نشئنش دادم مرسی بابت نظرت

جدیدترین ارسال ها

بالا