Information Society نيوزيلند را در جمله بهترين كشورها قرار داد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
اوكلند- عليرغم جذب ضعيف باند پهن، نيوزيلند در حوزه ICT يا Information and Communications Technology بد عمل نكرده است. در 2005، نيوزيلند در رتبه 17 از 53 كشور قرار گرفت.

Graeme Muller، مدير IDC نيوزيلند می‌گويد، سال گذشته، بودجه IT نيوزيلند كه بخشی از GDP است 3.3 درصد بود كه درست پس از آمريكا وانگلستان قرار گرفت و از استراليا بالاتر ايستاد كه 3 درصد GDP را صرف IT كرد.

The Information Society Index، جنبه‌های اجتماعی، اينترنت، تلكام كامپيوتر را به حساب آورده و رتبه كشور را در اين حوزه‌ها در هم آميخته و نتيجه‌گيری می‌كند.

Muller ضمن بيان مطالب بالا در كنفرانس IDC Direction اعلام كرد كه رتبه نيوزيلند چند بوده است. ايندكس كامپيوتر به IT در رابطه با DP جذب كامپيوتر، نرم‌افزار و خدمات IT توجه دارد. نيوزيلند به عنوان 12 رسيده است حال آنكه آمريكا در جايگاه اول ايستاده است، انگلستان دهم و استراليا شانزدهم شد. چين و هند در انتهای اين ليست قرار گرفته‌اند و به ترتيب جايگاه 47 و 51 را اشغال نموده‌اند.

ايندكس تلكام شامل مسائلی مثل تعداد مشتركين بی‌سيم، نفوذ باند پهن و سرمايه‌گذاری‌های شبكه می‌شود. در اين مورد نيوزيلند به جايگاه 28 سقوط كرده است در حاليكه استراليا در اين مورد جايگاه هفتم را گرفته آمريكا سيزدهم و انگلستان در رتبه نوزدهم قرار دارد. كشورهای BRIC، شامل برزيل، روسيه، هندوستان و چين بسيار عقب‌تر قرار دارند. هندوستان از 53 كشور در جای 52 قرار گرفته است.

Muller می‌گويد رتبه ضعيف نيوزيلند به سبب جذب ضعيف سطوح مختلف باند پهن بوده است. ايندكس اينترنت بر مبنای تعداد كاربران شبكه، بلوغ e-commerce، كاربران شبكه خانگی و موبايل می‌باشد. جايگاه نيوزيلند در مقام 22 عقبتر از انگلستان با رتبه 10 و آمريكا در جايگاه 14 و استراليا با رتبه 16 است. چين چندان از نيوزيلند عقب‌تر قرار ندارد و رتبه 28 را اشغال كرده است.

ايندكس اجتماعی شامل فاكتورهايی مثل تحصيلات ابتدايی و دبيرستان، آزادی‌های شهری و فساد می‌باشد. نيوزيلند در اين حوزه بسيار قوی است و در بالای ليست قرار گرفته است كه همپای كشورهای اسكانديناوی می‌باشد. فنلاند در مقام اول است. نيوزيلند دوم، سوئد و دانمارك در جايگاه‌های بعدی هستند. استراليا جايگاه ششم را اشغال كرده است. آمريكا هفتم و انگلستان در جايگاه نهم قرار دارند. چين و هند انتهای جدول و رتبه‌های 49 و 51 را از 53 كشور را اشغال نموده‌اند.

منبع:http://pcworldiran.com/news/fn_850141.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا