include كردن خروجي php در html

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
چطور ميشه كه خروجي يه فايل php عينا" تو يه صفحه html معمولي include بشه...
ميخوام كاربر تو صفحه html ش ، فايل php من رو فراخواني كنه و خروجي php دقيقا همونجايي كه فراخواني شده به فايل كاربر بچسبه، طوري كه جزوش بشه ...

تشكر
نبي

miladmovie

Active Member
یکی از روش ها رو دوستمون گفت
یک روش استفاده از javascript
یک روش تعیین فایل html به عنوان فایل که باید توسط php کامپیل بشه
استفاده از mode_rewrite که فایل html وجود نداشته باشه ولی پسوند .html نشون بده

Dark Man

Member
میلاد جان ، یکم درباره ، راه اخر توضیح میدی ؟ راه جالبیه ..

miladmovie

Active Member
Dark Man گفت:
ميلاد جان ٬ با گوگل قرار داد بستي روزي 500 هيت براش بفرستي ؟!
كي حال داره بشينه ٬ اين همه نتيجه رو دونه دونه بررسي كنه تا به مورد دلخواهش برسه ؟!
( شوخي كردما ! )

این فایل .htaccess :
کد:
RewriteEngine On
RewriteRule ^news/(.*).html loadnews.php?newsid=$1

این هم یک مثال هر وقتی صفحه news/1.html رو باز کنی خودش می ره و فایل loadnews.php?newsid=1 رو باز می کنه ( بدون این که کاربر ببینه که فایل php باز شده ! )

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
راستش يادم رفته بود ارسال ايميل رو روشن كنم . اين بود مراجعه نكرده بودم ...

در مورد راهنمايي دوستان ممنونم ولي يا من بد منظورم رو توضيح دادم يا شايدم منظور دوستان رو نگرفتم.
يه جور ديگه توضيح ميدم .

ببينيد من يه فايل php دارم كه خروجي اون مثلا يه فرم نظر سنجيه .
ميخوام براي كاربران مختلف اين سرويس رو قرار بدم . مشابه سايتهايي كه ابزار هاي فارسي رو در اختيار كاربران ميزارن .
حالا ميخوام مثلا كاربر اينجوري url من رو فراخواني كنه:
کد:
www.ahwazserver/surveys.php?color=1
و خروجي surveys.php كه يه فرم نظر سنجي html است با رنگي كه توسط متغيير color مشخص شده نمايش داده بشه .

با iframe ميشه اون url رو فراخواني كرد ولي نميخوام ازش استفاده كنم چون زياد جالب نيست ... بدون frame ميخوام باشه ... طوري كه html مربوط به نظر سنجي تو دل سايت باشه و ترجيحا كاربر فكر كنه اون كدهاي نظر سنجي جزيي از سايته !!
البته فكر ميكنم با جاوا اسكريپت بشه؟!

بازم ممنون
نبي

Dark Man

Member
خب اینکار از همون راه اخر که میلاد گفت ، قابل استفاده است دیگه.
بجز اون راه میتونی از جاوا اسکریپت هم استفاده کنی ، که در این صورت کارت پیچیده تر میشه.

NabiKAZ

Well-Known Member
Dark Man گفت:
خب اینکار از همون راه اخر که میلاد گفت ، قابل استفاده است دیگه.
بجز اون راه میتونی از جاوا اسکریپت هم استفاده کنی ، که در این صورت کارت پیچیده تر میشه.

من اينطور فكر نميكنم !
البته من روش ميلاد رو درست متوجه نشدم ولي ميتونم حدس بزنم كه اون چيزي كه من ميخوام نيست . ميلاد يه سري تنظيمات بر روي هاست رو ارايه دادندُ در صورتي كه من مشلم با سيستم كاربر هست . يعني فايل php من روي هاست موجوده و كاربر مثلا توي وب لاگشت بايد لينك اون رو بزاره طوري كه خروجي php به صورت html وسط وب لاگش نمایش داده بشه ...

شاید من نمیتونم منظورم رو خوب القا کنم !!!
icon12.gif

نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
Dark Man گفت:
خوب ، شما میتونید به کاربر ادرسی مانند www.yoursite.com/poll-1111.html بدهید و وقتی این صفحه اجرا شد ، صفحه www.yoursite.com/poll.php?id=1111 رو اجرا کنه ، در واقع کاربر یک صفحه html رو include میکنه و شما یه صفحه php رو بهش نشون میدید.

مشكل همون include كردنشه ! وگرنه اين مهم نيست كه من يه ادرس يه فايل html رو به كاربر بدم يا php رو...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بهترین روش همون روش استفاده از جاوا اسکریپت هستش .

مثلا میای به کاربر یک فایل php رو میدی و میگی داخل سایتش بذار (دقیقا مثل قسمت ابزارهای سایت که کاربران آنلاین رو نشون میده: http://tools.majidonline.com )

بعد میتونی توی اون فایل php مثلا به این شکل کار کنی:

کد:
document.write('<?php echo "Hello World!"; ?>');

کسی اگر این فایل رو بصورت جاوا اسکریپت فراخوانی کنه اون جمله Hello World! رو نشون میده

مجید

NabiKAZ

Well-Known Member
آهان قربون آدم چیز فهم . این مجید متوجه منظور من شد ...

فهمیدم داستان چی شد!

البته اولش نشد ! ولی بعدش شد !
میدونید چیه من تو خروجی php به غیر از استفاده از جاوا (document.write) همینجوری هم html رو ارسال میکردم ! که باعث میشد هیچی تو خروجی ظاهر نشه ، در واقع باید فقط و فقط خروجی رو توسط document.write ارسال کنیم . جالبه که حتی توی تگ <script> هم نباید قرار بگیره !!!

چاکر همگی دوستان
11.gif

نبی

جدیدترین ارسال ها

بالا