import کردن object های سه بعدی به افتر افکت

ALI V8

Active Member
import کردن object های سه بعدی به افتر افکت :

از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنند.من یه خانه در افتر افکت به صورت سه بعدی ساختم اما میخوام آبجکتهای سه بعدی بهش اضافه کنم مانند گلدان یا صندلی با فرمتهای obj یا 3ds قبول نمیکنه به صورت psd هم که میکنم اون آبجکت رو در فضای سه بعدی به صورت تخت و دو بعدی میشه.اشکال از کجاست؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

ALI V8

Active Member
از طریق اسکریپت مخصوص این کار میشه
از طریق پلاگین
Form v2 شما می تونید انواع OBJ رو وارد محیط افترافکت کنید
البته با Form v2 آبجکت شما بصورت Vertex در میاد
.

ممنون که جواب دادی دوست من.ورتکس یعنی چی؟من مجبور شدم خونه کامل سه بعدی رو تو خود افتر بسازم.اگر این پلاگینی که گفتی لینکه دانلودش برای افتر cs4 رو داری برام بذار.ممنون.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
با این پلاگین می شه boomer labs max2ae v3.60
اینم لینک دانلودش فقط کافی عضو ء این سایت بشی تابتونی دانلودش کنی.
http://dl1.downloads.ir/97e6defe997b12885e3b928a453b72a5/max2aev36o.rar
سلام دوست عزیز من تو این سایت عضو هستم اما تو idm هم که یوزر و پسورد اکانتم رو میزنم بازم دانلود نمی کنه
اگه ممکنه جی دیگه آپلود کن
یا اینکه لینکشو بده ممنون

آخرین ویرایش:

ALI V8

Active Member
سلام دوست عزیز من تو این سایت عضو هستم اما تو idm هم که یوزر و پسورد اکانتم رو میزنم بازم دانلود نمی کنه
اگه ممکنه جی دیگه آپلود کن
یا اینکه لینکشو بده ممنون

دوست من باید از طریق ایمیلت ثبت نامت رو فعال کنی.بعدش متاسفانه لینکه دانلودش سه تاست هر سه تاشم شیلتتتتتررررررررههههه هستش.اگر کسی دان زد برای ما هم یه جا آپ کنه مثلا مدیا فایر.تا ماه هم استفاده کنیم.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست من باید از طریق ایمیلت ثبت نامت رو فعال کنی.
دوست عزیز ممنون از پاسخت اما من مدت زیادی هست که دارم با سایت های لیچ کار میکنم و این قضیه وارد کردن یوزر و پسورد هم تو IDM برای اولین بارم نیست

من از دوست عزیزمون می خوام که اون لینک اصلی رو برامون بزاره خودمون لیچش میکنیم :cool:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این سایت مشکل داره اون سری هم یک لینک داده بودید که من گفتم مشکل داره اگر ممکن لینک عوض کنید یا لینک بردارید ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا