بازهم سلام
چطور میتوانم یه Database رو جایگزین دیتا بیس فعلیم کنم؟
یا به عبارتی چطوز میتوانم یه database رو Import کنم
از کپی استفاده کردم ولی ایراد میگیر فکر کنم باید اول ارتباط Dataset رو با بانک اطلاعاتی قطع کنم اما نمیدانم چطور؟
ممنون میشم اگه جواب بدهید
اگر پروژه تان را در SQL Server بصورت Attach اضافه کرده باشید تا زمانی که Detach اش نکنید فایل هایش
غیر قابل دسترسی اند. باید SQL Server Management Studio رو اجرا کنید، Connect کنید، در پنجره Object Explorer
پوشه Databases رو باز کرده و روی بانک اطلاعاتی مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Tasks و سپس Detach
را انتخاب کنید. تیک گزینه های Drop Connections و Update Statistics را زده و OK کنید.
حالا فایل ها قابل دسترسی اند. زمانی که کارتان تمام شد و بانک اطلاعاتی جدید آماده شد مجدد و اینبار با راست کلیک
کردن روی Databases و گزینه Attach بانک اطلاعاتی را اضافه و قابل استفاده کنید.
اگر روی سیستم تان SQL Server Express نصب شده باشه اصلا نیازی به Attach کردن
بانک اطلاعاتی به SQL Server نیست (تنظیمات Connection String باید عوض بشه) و در هر زمانی که برنامه
از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنه می توانید به فایل هاش دسترسی داشته باشید. برنامه موقع اجرا شدن
از SQL Server Express برای دسترسی مستقیم به فایل (AttachDbFilename) استفاده می کنه و نیازی به
Attach و Detach نیست. فقط حواستون باشه که نسخه SQL Server Express تون اگر قدیمی تر باشه،
بانک اطلاعاتی جدیدتر رو باز نمی کنه و اگر جدیدتر باشه، نسخه بانک اطلاعاتی عوض میشه و دیگه با
SQL Server های قدیمی باز نمیشه. البته تبدیل کردن نسخه بانک اطلاعاتی میسر است اما دردسر زیاد داره.
رجوع شود به :
سوال
visual studio.net
یک مثال عملی در #C
تغییر پسوند دیتابیس