import فایل های سه بعدی

armin39

New Member
سلام به همه دوستان مجید انلاینی....میخواستم بدونم برای وارد کردن فایلهای سه بعدی در افتر افکت مشکلی نیست؟؟؟بعد باید با چه فرمتی وارد برنامه کنم؟؟؟

سوال بعدی اینکه وقتی این فایل ها رو وارد کردم میتونم با دوربین هر کاری خواستم دور این جسم سه بعدی انجام بدم؟؟؟؟کلا میخوام بدونم چه کارهای با وارد کردن فایلهای سه بعدی میشه انجام داد؟مثلا میشه با دوربین جلو رفت و دور جسم چرخید؟؟

اگه منبعی یا سایتی هم برای دانلود فایلهای سه بعدی که افتر افکت میتونه ایمپورت کنه رو دارید همین جا قرار بدید/..مرسی از همه .

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
در حال حاضر همچین امکانی واسه افت افکت وجود نداره دوست من
اما خبرایی تو راهه که کمپانی سازنده سعی بر این داره که این ضعف بزرگ داخل افتر افکت رو در ورژن بعدی مرتفع کنه:rose:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
الان اسکریپت Max2Ae این کار رو بصورت ضعیف انجام میده
و فایلهای درون مکس رو به افترافکت وارد می کنه
اما مشکلات زیادی حین کار بوجود میاد
.
پلاگین جدید Element که در راه هست
آبجکت سه بعدی رو به عنوان یک پارتتیکل یا اتم می پذیره
منتظریم که ارائه بشه
.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
با پلاگین 3d invigorator میتونی اینکارو انجام بدی،یا میتونی فایل رو وارد photoshop extended بکنی بعدش با فرمت psd سیوش کنی بعد وارد افتر کنی

aligraphic

Well-Known Member
افتر یه کامپوزیتور حرفه ای هستش و میونه خوبی با نرم افزار های مودلینگ نداره!
در مورد وارد کردن یه جسم سه بعدی و چرخوندن دوربین افتر به دور اون جسم میتونی مثلا با مکس مودلینگ کنی بعد با پسوند .3ds خروجی بگیری بعد این فایل رو وارد فوتوشاپ cs5 کنی بعدش با پسوند psd ذخیره کنی بعد این فایل رو وارد افتر کنی به همین راحتی خودش یه دوربین ساخته میتونی به دور جسم بچرخونی!!
فقط هنگام وارد کردن به افتر یه چند تا تیک هست یه باید عوضش کنی الان دقیق یادم نیست! فکر کنم import az composition نوشته که باید اونو بزنی!
موفق باشید

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
من همه اینکارارو می کنم. ولی مشکلیکه هست دوربینی که ازش تو افترافکت می سازه خیلی عجیبه ست می شه کار کرد باهاش. مجبور شدم برم سراغ همون ترکینگ

جدیدترین ارسال ها

بالا