image گرفتن از ويندوز

SHIMA_MHM

New Member
سلام
از دست اين ويندوز و جناب بيل گيتس دارم ديگه كلافه ميشم هر روز يه بلايي سر ادم در مياره مخصوصا اون هم برنامه نويسهاي بيچاره. ويندوز ايكس پي با اون همه دبدبه كبكبه باز هم حال خوبي نداره
حالا مشكل من كه هفته اي يه ويندوز رو بايد با كلي نرم افزار كه تقريبا يه نصف روز طول ميشكه
اينه يه سري نرم افزار بايد باشه كه از ويندوز image مي گيرن البته من يكي دارم اما خرابه :twisted: :evil:
دوستاني كه از اين سري نرم افزار ها سراغ دارن البته با كرك :twisted: :twisted: به ما هم معرفي كنند
مرسي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا من بهتون برنامه Norton Ghost رو پيشنهاد ميكنم.

هرچي هم توي اينترنت گشتم كه لينكشو بهتون بدم جاي خوبي رو پيدا نكردم.. اگر پيدا شد بهتون ميدم لينكو...
اما اين برنامه روي اكثر سي دي هاي نرم افزار موجود توي بازار هستش

موفق باشيد
مجيد

saman_sweden

Active Member
سلام
آقا Ghost واقعا عاليه اگر ورژون 7 پيدا كردي من سريال نامبر ش را دارم ميتونم بفرستم متاسفانه خود برنامه بزرگه تمي تونم بفرستم
توحه داشته باشيد اينكه مگم سريال نامبر كراك نيست
پس تماس بگير

behsa

Member
سلام
من از Drive Image استفاده ميكنم. خيل ساده راحت و حرفه اي. محصول شركت powerquest
هستش. واقعا عالي هستش. كار باهاش به اندازه كپي كردن يك فايل راحته. از همه سيستم عاملها هم پشتيباني مكينه. آخرين ورژنش 7 هست. واقعا عالي هستش. اينهم لينكش
www.powerquest.com/driveimage

سلام
ميدونم كه خيلي وقته از اين تاپيك ميگذره ولي چون اين برنامه هميشه كاربرد داره من الان نظر ميدم. من norton ghost با سريال نامبر اگه خواستيد بگيد براتون ارسال كنم از همه بهتر همين برنامه است من چندين وقت دنبال اين نوع برنامه ها بودم تا اينو پيدا كردم
حسين

جدیدترین ارسال ها

بالا