imac G5 چیه ؟

Apollo

Active Member
كامپيوترهاي imac g5 محصول Apple چيه چه شكليه چه قيمتيه براي كارهاي گرافيكي دو بعدي مي يرزه :D يكي دو تا :D بخري ؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
بنده خدا اولا تو ايران نيست بخاي وارد كني هر يدونش بدون گمرك دو ميليون تومان است تازه بايد مسافر داشته باشي به طور مستقيم امكان نداره بتوني بياريش درضمن درباره سرعتش نپرسي بهتره چون تا نداشته باشي نميتوني حسش كني فقط بگم كه تو الان با اين كامپيوتر ها مثلا سوار فولكسي وقتي مك خريدي مثل اينكه سوار فراري هستي ! 8O

در ضمن اين شكليه :
cp_hw_powermac06084.gif

productshot_pm_g5_0608.jpg

cooling06082004.gif

اينم مشخصات فنيش ::::

$2,999.00 قيمت

Dual 2.5GHz PowerPC G5
1.25GHz frontside bus/processor اين سي پيوشه 3 برابرش كن ميشه پي سي !
512K L2 cache/processor
512MB DDR400 SDRAM
Expandable to 8GB SDRAM
160GB Serial ATA
8x SuperDrive
Three PCI-X Slots
ATI Radeon 9600 XT
128MB DDR video memory
56K internal modem

درضمن اينقدر تو اين انجمن ها اسمه اين را نيار من به اسمش حساسم !
اخر سر يهكاري ميكني برم بخرمشا !(شوخي) :lol:

اينم عكسي از نماي سيستم عاملش ::::

indexcallouts10082003.jpg

amoo reza

New Member
قابل توجه دوستان. Athlon FX سرعتي بيشتر از پردازندههاي G5 ساخت IBM داره. پس زياد حسرت اين سيب نيم خورده رو نخوريد. تازه من هرچي گشتم نتونستم google toolbar واسش پيدا كنم.:)

ARTA_ADOBE CO

Active Member
عمو رضاي گل بايد بهت بگم تا مدرك نياري حرفت را كسي قبول نميكنه ناراحت نشي ها ولي من اين اطلاعات را از سايت مك آورم شما هم از سايتش اطلاعات بيار به روي چشم قبولت اريم
بابا نشد ما از يه چيزي خوشمون بياد اينجا بگيم بروبچ فحش و فضاحت را نكشند بهش عزيزم اقا رضا مك را دنيا روش قسم ميخورند اگه اينطوري بود كه شما ميگي نمو و ارباب حلقه ها و هزاران فيلم ديگه كه نياز به جلوه هاي ويژه و كامپيوتر داره با مك نميساختند در ضمن اگه سرعت اين اي بي ام از مك هم بيشتر باشه من ترجيح ميدم با جي فايو كار كنم چون اين ميكروسافت مسخره دزد توش نقشي نداره و در ضمن سرعتش براي اينجور كار ها كافيه در ضمن مجبور نيستس هر يك ماه يه بار اون سيستم عامل مسخرشو عوض كني و تا اخر عمر قطعاتت سيستم عاملت كه براي جي فايو اسمش تاگر (ببر) است سالم ميمونه 8O

در ضمن دفعه اخرت باشه سمپل اپل را مسخره ميكني ها (شوخي)

تو رو خدا ببخشيد ها اينطور قاط زدم سيد جوشي ام ديگه چه كنيم (مثلا ميخواستم بگم سيدم) :oops:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
شرمنده حرفامو بايد ميزدم وگرنه تو گلوم گير ميكرد خفه ميشدم (شوخي)

rahmani

Member
با سلام.
اين كامپيوتر براي كارهاي گرافيك و حتي ويديويي مناسب است ولي سيستم عامل آن با توانايي بسيارش و همچنين استواري آن كمي سنگين بنظر ميرسد . از نظر طراحي هم البته عاليست. شركتهايي هم در ايران آنرا برايتان تهيه مي‌كنند با حدود 400 هزارتومان ( يا كمي زياد و كم) بيشتر. حدود 20 روز ديگر هم تحويل مي‌دهند. نرم‌افزارهاي فارسي نويس آن هم با كيفيتي بهتر از پي سي موجود است. ساير نرم‌افزارهاي آن هم براحتي يافت مي‌شود.

[web:20ad1ea429]http://www.apple.com/imac/[/web:20ad1ea429]

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا اولا بابت اين سايت مك كه گذاشتي كلي ممنون يادم رفت بزارم
بعدش هم اقا حالت خوبه قيمت خودش دو ميليون است چطوري 400 هزار تومن وارد ميكنند :wink:

اگه حالت خوبه عزيز من را در ياهو اد كن كه كلي كار دارم با حات

نفس من بيدي ! :oops:

اينم اي دي :[email protected]

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا چهارصد تومن فكر كنم هزينه وارد كردنشه اين طوري بود كه ضرر ميكردند !

جدیدترین ارسال ها

بالا