خیلی عالی شده خصوصآ رندر دوم
بهترین پیکانی هست که تا حالا دیدم تبریک میگم
سلام. مدلش که واقعا عالیه. رندر هم ، من دومی رو خیلی بیشتر دوست دارم
موفق باشی![]()
اون نمای جلو فوق العاده شده
سلام متریال سازی خیلی خوب شده اما استدیو نه اصلا خوب نیست. در level تو خوب نیست.
جملات تکراری همیشگی من!
کار جهانی زیاد ببین
یه کار اورموشن هست.خدا ناکرده قصد مقایسه ندارم. میگم منظورم اینه به این سطح افق نگاه کنی.
مطمئن باش در این سطح بتونی بزنی اگه الان 100 تا مشتری داری اون موقع میشه 1000 تا مشتری
کارای زیر با HDRI هست و سیستم Matt paint
مشاهده پیوست 102980
مشاهده پیوست 102981
مشاهده پیوست 102982
اگه بخوای در سطح فوق حرفه ای بررسی کنی این کارها میشه
مشاهده پیوست 102983مشاهده پیوست 102984
یه وقت حمل بر بی ادبی نشه. قصدم اینکه اینها رو گذاشتم اینه که هیچ چیز دست نیافتنی نیست
یه روز بچه های شرکت همه باهم نشستیم کار بالایی رو آنالیز کردیم.نتیجه خیلی جالب بود حتی توش ایراد هم پیدا کردیم. ایراد الکی نه جدی.اما چون پست پرو خیره کننده هست یا محیط سازی اصلا به چشم نمیاد
مثل همیشه میگم افق دید رو بالا ببرین.
سلام
عماد جان رندر دومت رو خیلی دوست دارم واقعی شده
اووووووووووووو! این پیکان ... یادش بخیر!!
خسته نباشی عماد جان
من هم کاملا با نظر عارف جان موافقم استدیو جای کار داره و اینکه تو رندر دومی enviroment بی جونه انگار
مدل هم یه سری جا ها ایراد کوچولو داره که یاد هم مهم نیست و این که متریال ها جای کار بیشتری دارن
راستی تو این مدت نبودی چه میکردی ؟؟؟؟؟
عارف جان استدیو عماد هم همچین بد هم نیست که گفتی. (منظورم به عکس شماره 21) بعدش اگه مثال میاری براش لااقل یه مثال بزن که نره کوچه علی چپ. اینا که عکس گذاشتی کدومش رندر استدیوییه؟! این عکسی که اینجا تو کامنتت هست رو ببین. خووووووب ببین. انصافا من که نه، شما هم تو این لول نیستی. بماند.سلام متریال سازی خیلی خوب شده اما استدیو نه اصلا خوب نیست. در level تو خوب نیست.
جملات تکراری همیشگی من!
کار جهانی زیاد ببین
یه کار اورموشن هست.خدا ناکرده قصد مقایسه ندارم. میگم منظورم اینه به این سطح افق نگاه کنی.
مطمئن باش در این سطح بتونی بزنی اگه الان 100 تا مشتری داری اون موقع میشه 1000 تا مشتری
کارای زیر با HDRI هست و سیستم Matt paint
...
اگه بخوای در سطح فوق حرفه ای بررسی کنی این کارها میشه
مشاهده پیوست 102984
......
بعدش اگه مثال میاری براش لااقل یه مثال بزن که نره کوچه علی چپ
کامنت منو کامل خوندی؟متنم خیلی واضح هست.اینا که عکس گذاشتی کدومش رندر استدیوییه؟
عارف جان چرا وقتی جهت نقد سمت تو نشانه میره دوست داری بپیچونی! یا پیش دستی کنی که مثلا خیلی معصمانه بوده حرفت ؟ یا نه کلا نقد واسه کاربراست؟ خیلی بده وقتی به عنوان یه مدیر داری فعالیت میکنی حتی حاضر نمیشی نقدهای کاربرا رو نسبت به خودت ببینی و بخونی. همه حق دارن تو انجمن فعالیت کنن . بگن . نقد کنن. حالا اینکه بهت برمیخوره مشکل خودته برادر....سر در نمیارم این فروم تا به یکی توصیه میکنی خفت میشی. بس کنین این رفتارارو. من یه نقدی کردم...
خب باشه ببخشید حرف شما درست
عماد جان عالی شده.کار خوبی شده. و چند نوع تعریف از کار و این جور ادبیات. اینجا همه دوست دارن به به چه چه بشنون.
حرفم خیلی واضح بوده. میگم سطح رو بالا ببرین.
اگه حرفم اشتباه هست خب دلیل اشتباهش رو بگو. قبول کنیم تحمل و ظرفیتمون کمه.
حالا این وسط صاحب تایپیک که بنده خدا چیزی نگفته. رضا جان شما رو نمی دونم باید چجوری قانع کنم.
یه چیزی رو نیاز میبینم بگم. ببخشید اینجا همه مورد و مشکل ندارن. لطفا در مورد همه (all) دیدتون رو عوض بفرماید.اینجا همه دوست دارن به به چه چه بشنون
سلام عماد جان
به به چه مدل خوبی آدم حض میکنه از دیدنش کمی با تنظیمات رندر مشکل داشتم کف هم جون داشت عالی میشد
در کل تبریک کار بسیار خوبی زدی آفرین![]()
کار خوبی شده عماد جان
تبریک میگم![]()
عماد جان تبریک میگم رندرت خیلی خوب شده
با رفلکت کف حال کردم
موفق باشی