چطور میشه بعد از برخورد پارتیکل ها به یک جسم سخت اونارو به یک event دیگه فرستاد؟
مثلا بعد از برخورد پارتیکل به جسم، رنگش عوض شه یا یک نیرو مثل باد یا جاذبه روش اثر بزاره!
چطور میشه بعد از برخورد پارتیکل ها به یک جسم سخت اونارو به یک event دیگه فرستاد؟
مثلا بعد از برخورد پارتیکل به جسم، رنگش عوض شه یا یک نیرو مثل باد یا جاذبه روش اثر بزاره!
سلام دوستان من مایا و مکس را کار می کنم اما می خوام قسمت ice soft image را حتما یاد بگیرم به نظرتون از کدوم آموزش ها digital tutor یا شرکت دیگه ای باید شروع کرد ؟ اگه میشه یه توضیحی هم در مورد ice modeling و مباحث مختلف ice بگید
اگر توی سافت امیج اومدی و به قدرت این نرم افزار پی بردی بدونه شک این نرم فزار ادامه خواهی داد چون من خودم از مایا به سافت اومدم از مدل سازیش گرفته تا رندرش همه عالیه اصلاً توی سافت امیج به هیچ چیزی محدود نمیشی .
سلام
یه سوال داشتم در مورد پلاگین 3DQUAKERS XSI Dynamo plugin ...هر چی دنبال همچین نرم افزاری میگردم ولی فایلش پیدا نمشیه این نرم افزار برای استفاده از dynamic که باعث میشه مثل موی سر یک ریگ درست کرد توی ice هم هر چی گشتم نتونستم چنین امکانی استفاده کنم...مثلا اگر موی سر Rig مش باشه نمیشه نرم باشه چون با softbody هم هر کاری کردم خوب در نیومد می خواستم ببینم کسی همچین پلاگین یا نظری یا راهنمایی نداره؟ اگر داشت ممنون میشم کمکم کنید...!
با تشکر
سلام
می خواستم یه سوال بپرسم در مورد استفاده از Collision Deform در Softimage ..........
هر جا بود در این موضوع گشتم حتی ویدیو های آموزشی رو هم دانلود کردم ولی نتونستم در ICE دو جسم رو وقتی برخورد می کنند Collision Deform بشه! ممنون میشم اگر کسی راه حل استفاده از اینو به من بگه ممنون میشم....حتی اگر به صورت xsicompound *.
هم باشه ممنون میشم....