جلوه های ویژه I Robot ------- ---- Cinema 4D 12 - Nuke 6.2

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه ی دوستان :rose:
این یه تسته جدیده :green: خودم یه کم ازش خوشم اومد گفتم بذارم دوستان هم ببینن :green:
کار مثل همیشه توی Cinema 4D انجام شده. رندر هم در 2 نوبت انجام شده. یکی رندر اون حباب هاست به صورت تنهایی که توی رزولیشن 1280 رندر شده و زمان رندرش هم چیزی حدود یک ساعت شد. یکی هم اون تکست I Robot بود که اون هم تنهایی رندر شد. بعد این دو رندر رو توی Nuke با هم Compusite کردم و یه کمم دست کاری کردم کارو همون جا و نتیجه شد این:

attachment.php

فعلا یه کانورت 720 اش رو می ذارم اینجا تا دوستان ببینن ایشاا... بعد سایز اصلی و کیفیت اصلی که در سایز 1280 هست رو هم آپ می کنم :green:

http://www.mediafire.com/?32prx56572ctm8s

خوشحال می شم نظرات دوستان رو بدونم در مورد کار. از انتقاد هم خوشحال می شم بسی زیاد :green:
موفق باشید و سربلند :rose:

پیوست ها

• f38-.jpg
    f38-.jpg
    142.2 کیلوبایت · بازدیدها: 102

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
خوب شده در حد تست

میشد کمی سرعت حباب ها رو کمتر کنی نا سلامتی حبابی گفتن !

اگه باد گذاشتی زیرش ؛کمی شدت باد رو کم کن و بهش کمی turbulence بده ... بزار حباب ها آروم و بی سر رو صدا برا خودشون حرکت کنن و هی این و رو اون ور برن

موفق باشی

قشنگه اما مشکلی که تو تست اسم خودت هم بود اینجا هم دیده میشه :wink:
آقای سی جی مستر هم خوب گفتن
با یه بک سبز آبی مثل من روبات هستم و مه یا فگ کمی غلیظو یه سری خطوط قرمزو یکم حرکت دوربین به جلو و البته نمای روبرو و قاب تصویر عریضتر و تغییر استایل یا فرم نوشته به گرد و تاثیر بیشتر حبابها به هم وقتی نزدیک هم میشن و اضافه کردن یه رفلکس به حبابها و خود نوشته و نزدیک کردن فونت و فرم و رنگ نوشته به حبابها ( ببخشید زیاد شد :green: ) کار قشنگتر هم میشه

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خوب شده در حد تست

میشد کمی سرعت حباب ها رو کمتر کنی نا سلامتی حبابی گفتن !

اگه باد گذاشتی زیرش ؛کمی شدت باد رو کم کن و بهش کمی turbulence بده ... بزار حباب ها آروم و بی سر رو صدا برا خودشون حرکت کنن و هی این و رو اون ور برن

موفق باشی

مرسی هادی جان.
آره سرعتش رو یه بار کم کردم اما انگاری بازم هنوز باید کمترش می کردم تا بهتر از آب دربیاد. در مورد حرکت حباب ها هم راست می گی. سعی می کنم روش کار کنم و یه رندر جدید بذارم. تنکس بازم :rose:

قشنگه اما مشکلی که تو تست اسم خودت هم بود اینجا هم دیده میشه :wink:
آقای سی جی مستر هم خوب گفتن
با یه بک سبز آبی مثل من روبات هستم و مه یا فگ کمی غلیظو یه سری خطوط قرمزو یکم حرکت دوربین به جلو و البته نمای روبرو و قاب تصویر عریضتر و تغییر استایل یا فرم نوشته به گرد و تاثیر بیشتر حبابها به هم وقتی نزدیک هم میشن و اضافه کردن یه رفلکس به حبابها و خود نوشته و نزدیک کردن فونت و فرم و رنگ نوشته به حبابها ( ببخشید زیاد شد :green: ) کار قشنگتر هم میشه

مرسی سعید جان. بابت نظر اونجا هم که دادی، مرسی. آره مشکل اصلی توی این قبیل کارها همون بود که گفتی. شما تکنیک خاصی برای رفعش بلد نیستی؟؟ البته من توی هودینی یه کارایی می تونم بکنم که ایشاا... وقت شد یه تست هم با اون می زنم :green:
در مورد چیزایی هم که در مورد این کار گفتی خیلی ممنون. حتما سعی می کنم یه رندر جدید بگیرم و این چیزایی که گفتی رو توشون امتحان کنم.

بازم ممنون دوستان.
موفق و سربلند باشید :rose:

Mj

Well-Known Member
به نظرم یه رنگی روش بیاد عالی میشه
در مورد کم شدن سرعت حباب ها هم موافقم
خسته نباشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام
مدیریتتو تبریک میگم امین جان

از کار قبلیت بیشتر خوشم اومد

ولی تمرین خوبی بود در کل

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
تبدیل شدن Face ها به پارتیکل حباب یک کمی غیر طبیعیه . اگه فریم به فریم ببینی یک دفه تبدیل میشن . سرعت حبابها هم خیلی زیاده. البته برای تست خیلی خوبه :green::rose:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام برادر امین
خسته نباشی
کار جالبی شده اگر تبدیل نوشته به حباب از سمت بالا شروع میشد و جهتش مشخص بود هم فکر میکنم نتیجه خوبی میداد
موفق موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا