I lOVE IMPERFECTION

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
منم تقریبا تمام حرف های عارف رو قبول دارم
میتونستی طبیعی تر در بیاری
موفق باشی

leili1

Active Member
به نظر می که خیلی خوب شده
با اینکه از تری دی چیزی حالیم نیست دی:
موفقیت
58378qomveitx7v.gif

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کارت عالی از آب در اومده، خیلی خوب و واقعیه ولی یکی اون آرم سایپایی که درست کردی به نظر من زیاد واقعی نیست مخصوصا با اون رنگ پر رنگ و زیاد از حد درخشندش و یکی هم شیشه هات. نمی دونم ولی فکر کنم رنگ و شفافیت شیشه هات درست از آب در نیومده. بقیه ی کار عالیه، واقعا بهت تبریک می گم.

Farrokh

Active Member
ممنون آقا امین

حالا که اینقدر انتقاد از آرم سایپا زیاده بذارید بگم متریالش چیه شاید کسی پیشنهاد بهتری داشته باشه

متریالش vr light mat هست که یه مپ fallof در شاخه ی difuse بهش دادم تا بعدش رو نشون بده

حالا کسی پیشنهاد بهتری برای این جور تابلو های بک لایت داره ؟
من که . . .
خودم به ذهنم رسید که متریال معمولی بهش بدم ولی خوب دیگه بک لایت نمی شه . . .

منتظر پیشنهادات هستم
ممنون

hosienmax100

3D Artist
با اينكه ما جز كفار محسوب ميشيم اما ...

واقعآ طراح و معمار سازه ي اصلي اين كار پول مفت برده :paint:

تعريف طراح : يه بچه مدرسه ايي كه با پول مفته بابا هه ميره دانشگاه (پولي ها) علاقه ي اصلي ش ديدن دختراي دمه بخت

تو دانشگاه ست ..........شغل آينده ش كه معلومه !!!ميره تو نظام مهندسي شهرشون ميشه مهندس آقا يا خانم !!

جدي ميگم !!

چون شما هم مجبور بوديد بابه دله صاحب كار و نزديك به عكس گرفته شده كار كنيد كار از اين بهتر نميشه تحويل داد

يه جورايي كار شما هم راحت تر شده !!!ا چون خوده كار توفه ايي نيست !!!حالا حساب كن :)

اگه ساعته نورپردازي رو تغيير بديد كار زيبا تر از اينه كه هست ميشه چون هموني شده كه تو رف هس !!!

از گفتن اين مطالب شرمندم تو تاپيك شما !!! ندا!! ويرايش !!والا !!

خسته نباشيد __آرزوي سربلندي

Farrokh

Active Member
چون شما هم مجبور بوديد بابه دله صاحب كار و نزديك به عكس گرفته شده كار كنيد كار از اين بهتر نميشه تحويل داد

اتفاقا برعکسه
یه معماری و دیزاین خوب شما اگه هیچ کار خیره کننده ی سه بعدی یی هم روش انجام ندی خودش بار مسئولیت میخ کوب کردن بیننده رو یه تنه می کشه

حالا وقتی هم که یه طرح احمقانه باشه
شمای سه بعدی کار خودت رو هم که بکشی نهایتا بتونی به یه همچین نتیجه ای شاید یکم بالا تر یا یکم پایین تر برسی

مثل هنر آرایشگریه که اگه طرف خودش خوشکل باشه یه ذره رنگ و لعابش رو بیشتر می کنن
ولی اگه زشت باشه با ماله . . . :lol:

تعريف طراح : يه بچه مدرسه ايي كه با پول مفته بابا هه ميره دانشگاه (پولي ها) علاقه ي اصلي ش ديدن دختراي دمه بخت

تو دانشگاه ست ..........شغل آينده ش كه معلومه !!!ميره تو نظام مهندسي شهرشون ميشه مهندس آقا يا خانم !!

جدي ميگم !!

حالا این جدی یی که گفتی منظورت کلا همه ی طراح ها بود یا اینکه این یه دونه که اینو طراحی کرده ؟

hosienmax100

3D Artist
یه معماری و دیزاین خوب شما اگه هیچ کار خیره کننده ی سه بعدی یی هم روش انجام ندی خودش بار مسئولیت میخ کوب کردن بیننده رو یه تنه می کشه

حالا وقتی هم که یه طرح احمقانه باشه

خب من چي گفتم اون بالا __گفتم طراح اوليه سازه كارش خوب نبوده يعني سادس __جوابي كه دادي چي بگم آخه ....

شمای سه بعدی کار خودت رو هم که بکشی نهایتا بتونی به یه همچین نتیجه ای شاید یکم بالا تر یا یکم پایین تر برسی

شما فرض كن من يه بيننده ساده هستم از اينجا رد ميشدم _ضمنآ من نه ولي هميشه دست بالا دست هست ...

مثل هنر آرایشگریه که اگه طرف خودش خوشکل باشه یه ذره رنگ و لعابش رو بیشتر می کنن
ولی اگه زشت باشه با ماله . . .

نفهميدم چه ربطي داره

حالا این جدی یی که گفتی منظورت کلا همه ی طراح ها بود یا اینکه این یه دونه که اینو طراحی کرده ؟

اين يكي و خيلي هاي ديگه .........من هرروز تو خيابون و جاهاي ديگه ميبينم از اين جور طراحي ها ....

فقط يه مكعب ساده ....تورو خدا به كله ساختمون و شبيه سازيش نگاه كن .......

كلا تاپيكت خراب شد من معذرت ميخوام ..بگذريم

Farrokh

Active Member
خب من چي گفتم اون بالا __گفتم طراح اوليه سازه كارش خوب نبوده يعني سادس __جوابي كه دادي چي بگم آخه ....

خوب من حرف تو رو تایید کردم
گفتم طرح که خوب نباشه تریدی کار خیلی دستش بسته هست

ولی خوب هنر یه تریدی آرتیست اینه که بتونه از هیچی یه چیزی در بیاره
مثل یه آرایشگری که یه عروس بی ریخت رو می خواد آرایش کنه
کار ش خیلی سخت تر از آرایشگریه که می خواد یه عروس زیبا رو آرایش کنه

اینم ربطش

كلا تاپيكت خراب شد من معذرت ميخوام ..بگذريم

نه بابا چرا خراب بشه ؟
هدف این تاپیک بحث در مورد این کاره (نمی خوام که تاپیک رو شوهر بدم که می ترسی خراب بشه :lol:)
می خوام بدونم دقیقا منظورت چیه

نگران ناراحت شدن من هم نباش
نظرت رو راحت بگو من از هیچ چی ناراحت نمی شم

من هرروز تو خيابون و جاهاي ديگه ميبينم از اين جور طراحي ها

خوب منم می بینم
ولی طرح های خوب و جالب هم هست

منتها آدم شهر های ایران رو می بینه که هرکسی هر کاری دلش بخواد روی ساختمونش انجام می ده و نظارت مناسبی هم وجود نداره

اونوقت یه نیم نگاه هم به شهر های اروپایی یا آمریکایی (بیشتر اروپایی)می اندازه
شهر هایی مثل
پاریس
لندن
رم
میلان و...

مقامات شهری نظارت خیلی دقیقی رو بر معماری شهر دارن
حالا تو مملکت ما نظارت هم که باشه رشوه موانع رو از سر راه بر می داره

و اینجاست که باید گفت هنر نزد ایرانیان است و بس

کارفرمایان ایرانی واقعا نمی تونند تفاوت بین یه طرح فکر شده و یه طرح احمقانه رو بفهمند و نتیجش اینی می شه که می بینید

حالا من تریدی کار می تونم چیکار کنم اینجا ؟

هیچی

به جز اینکه در سایه ی یه همچین کاری یاد بگیرم که چجوری می شه یه طرح احمقانه رو بزک کرد و به بیننده به گونه ای بهتر نمایش داد

حالا گیریم به عنوان کسی که چند ترمی معماری خونده خودم از این طح حالم به هم بخوره
ولی کار من تریدیه و اگه به یه همچین کارفرمایی که داره در سطح کشوری این طرح رو پیاده می کنه بگم طرحش مفتش گرونه

بهم نمی گه بفرما شما طراحی کن
می گه ؟
اون پیش خودش داره حسابی با طرحش حال می کنه و به پشتوانه ی سرمایه ی بالاش حرف کسی رو قبول نمی کنه

hosienmax100

3D Artist
درود بر شما

همینه منظور :دی

اگه توهین کردم مطمئن باش به صاحب کار بود نه به 3d فایل

کار شما در نوع خودشه ارزشمنده

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا