baba ye jaei ham on akhara vase ma bezar porang:shock:
saeedmagic Member Apr 3, 2012 #25 اوه اوه چقدر خفن :دی آقا کارت درسته این جکو جونورا همش از تو مخت در میان؟ غذا چی می خوری شما؟ :دی
behrang2 Member Apr 3, 2012 #28 بابا مرده ی نظراتتونم)) اینم یه آپدیت دیگه:د فقط مجسمه مونده ب اضافه تزیینات روی بدنه ک شاید با تکسچر بزنم:د پیوست ها ship04.jpg 68.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
بابا مرده ی نظراتتونم)) اینم یه آپدیت دیگه:د فقط مجسمه مونده ب اضافه تزیینات روی بدنه ک شاید با تکسچر بزنم:د
hesam_sn کاربر VIP Apr 3, 2012 #30 عکس کامل بزار دیگه چرا نصفه. چرااا چرااااااا چراااااااااا (به سبک جیگر)
behrang2 Member Apr 3, 2012 #31 کاملش تو عکسای قبلی هست .. یکمی رو جولوش کار کردم:د اون نوشته های ریز رو بدنه ک الان کمی معلومن رو خواستم نشون بدم:د مخلصم:د
کاملش تو عکسای قبلی هست .. یکمی رو جولوش کار کردم:د اون نوشته های ریز رو بدنه ک الان کمی معلومن رو خواستم نشون بدم:د مخلصم:د
behrang2 Member Apr 4, 2012 #32 اینم کاراکتر آخر:د کلبه رو دوشه این سوار میشه..طرح اینو تو نت دیدم خیلی خوشم اومد :د اینجو شد ک این ساخته شد:د کلبه خیلی کوچیکه:د تقریبا فکنم تو این کارام دارم به همه چی حتی گرد و باره تو هوا بها میدم اما به خود کلبه ک موضوع اصلیه بها نمیدم:د )) پیوست ها huthunter01.jpg 51.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68 آخرین ویرایش: Apr 4, 2012
اینم کاراکتر آخر:د کلبه رو دوشه این سوار میشه..طرح اینو تو نت دیدم خیلی خوشم اومد :د اینجو شد ک این ساخته شد:د کلبه خیلی کوچیکه:د تقریبا فکنم تو این کارام دارم به همه چی حتی گرد و باره تو هوا بها میدم اما به خود کلبه ک موضوع اصلیه بها نمیدم:د ))
airbos کاربر متخصص بخش مدلسازی Apr 4, 2012 #35 سلام ایول بهرنگ جون همینجوری ادامه نده یه ذره ضعیف تر ادامه بده. کارت درسته. این کار از اون کاراست که تا تموم نشه نمیشه فهمید چی به چیه موفق باشی
سلام ایول بهرنگ جون همینجوری ادامه نده یه ذره ضعیف تر ادامه بده. کارت درسته. این کار از اون کاراست که تا تموم نشه نمیشه فهمید چی به چیه موفق باشی