Human nature

coelho

Member
سلام یه دوستان عزیز بعد از مدت ها دوباره با یه کار جدید برگشتم.لطفا نظر فراموش نشه:rose:
در ضمن کار دارای مفهومیست که پیشنهاد میکنم فکر نماییده و سپس پاسخ دهید.مرس از همگی............

پیوست ها

• fin2.jpg
    fin2.jpg
    911.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ایول 20 خیلی باحاله باز چیستان گذاشتی :rose::green:
داری وابسته بودن انسان به طبیعت رو نشون میده ، و طبیعت انسان

MOSTAFA

کاربر فعال
یه چیزی که توی کارهات منحصر به فرده اون خطوط نازک و باریک هست که خیلی خوبه و میتونی ادامش بدی اما هنوز پخته نشده مخصوصا توی بحث همنشینی رنگ ها. رنگ ها خیلی شارپ و تند هستند هنوز و اون سنگینی لازم رو نداره، پیشنهاد میکنم کتاب های ترکیب رنگ رو مطلاعه کنی خیلی کمک میکنه ولی بازم میگم این خطوط که توی کارهای قبلیت هم دیدم شاخصه خودته و از دستشون نده.
نمیشه به هر کار سورئالیستی و فانتزی بیشتر، گفت کار مفهومی به نظرم مفهوم توی کارت اونقدر قوی نیست که جز این دسته باشه بیشتر جز کارهای فانتزی و سورئال حساب میشه...
در آخر هم کمی روی تناسبات و آناتومی بیشتر کار کن
موفقیتـ

coelho

Member
ایول 20 خیلی باحاله باز چیستان گذاشتی :rose::green:
داری وابسته بودن انسان به طبیعت رو نشون میده ، و طبیعت انسان
مرسی از تو که نیم نگاهی بر کار ما داشتی و مشتری ثابت تاپیکهای ما شده ای:rose::green:
یه چیزی که توی کارهات منحصر به فرده اون خطوط نازک و باریک هست که خیلی خوبه و میتونی ادامش بدی اما هنوز پخته نشده مخصوصا توی بحث همنشینی رنگ ها. رنگ ها خیلی شارپ و تند هستند هنوز و اون سنگینی لازم رو نداره، پیشنهاد میکنم کتاب های ترکیب رنگ رو مطلاعه کنی خیلی کمک میکنه ولی بازم میگم این خطوط که توی کارهای قبلیت هم دیدم شاخصه خودته و از دستشون نده.
نمیشه به هر کار سورئالیستی و فانتزی بیشتر، گفت کار مفهومی به نظرم مفهوم توی کارت اونقدر قوی نیست که جز این دسته باشه بیشتر جز کارهای فانتزی و سورئال حساب میشه...
در آخر هم کمی روی تناسبات و آناتومی بیشتر کار کن
موفقیتـ
مرسی از شما که دیگر نیستی و کم می آیی.بیشتر هدفم از این کار اجرای همین خطوط و تکنیک بود و مفهوم هم کم و بیشی.فعلا دارم روی مهارت طراحی و تئوری رنگ ها کار میکنم.منتظر کارهای خفن تر از ما باشید و موفق باشیم:rose:

آخرین ویرایش:

coelho

Member
خوب دوستان عزیز کار نهایی رو در پست اول قرار دادیم.لطفا بیاید نظــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بدید.انگار گالری دوبعدی دیگه مشتری نداره اگه یه مکعب 3d توی یه اتاق ساده میزاشتم و بعد توی گالری 3 بعدی قرار میدادم الان حداقل 2 -3 صفحه تاپیک جلو رفته بود پس لطفا کم لطفی نفرمایید.................

LinkinForEver

خوب دوستان عزیز کار نهایی رو در پست اول قرار دادیم.لطفا بیاید نظــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بدید.انگار گالری دوبعدی دیگه مشتری نداره اگه یه مکعب 3d توی یه اتاق ساده میزاشتم و بعد توی گالری 3 بعدی قرار میدادم الان حداقل 2 -3 صفحه تاپیک جلو رفته بود پس لطفا کم لطفی نفرمایید.................
چشم
نبابا اونجا هم همینطوره !!!

LinkinForEver

اینهارو با چی میکشی ؟ تبلت ؟

LinkinForEver

اره با تبلته با موس که نمیشه چنین خطوط نازکی کشید بعد یک سری از تنظیمات هم فقط موقع استفاده از تبلت فعال میشه.اگه پایه بودی یه کار اشتراکی با هم بزنیم 3d از تو فتوشاپ با من؟

من فتوشاپم خوبه ، مشکل ندارم باهاش نقاشی هم میکشم اما تبلت ندارم پولش نیست ، من میخوام برم سراغ DigitalPainting
قبوله :rose: اگه قابل بدونی :green:

من خودم کارم رندرینگ و مدلینگه اما رندرینگ تخصصی ام ( توی امضام هم هست چندتا دیگه اینجا نمیزارم)

کارهام هم اگه دوست داری ببینی :

کاره مسابقه : http://forum.majidonline.com/threads...Vray-MentalRay

رندر نیسان : http://forum.majidonline.com/threads...6-3Ds-Max-Vray

موشن گرافیک ناتمام : http://forum.majidonline.com/threads...5%D8%A7%D9%85-!!!!

coelho

Member
من فتوشاپم خوبه ، مشکل ندارم باهاش نقاشی هم میکشم اما تبلت ندارم پولش نیست ، من میخوام برم سراغ DigitalPainting
قبوله :rose: اگه قابل بدونی :green:

من خودم کارم رندرینگ و مدلینگه اما رندرینگ تخصصی ام ( توی امضام هم هست چندتا دیگه اینجا نمیزارم)

کارهام هم اگه دوست داری ببینی :

کاره مسابقه : http://forum.majidonline.com/threads...Vray-MentalRay

رندر نیسان : http://forum.majidonline.com/threads...6-3Ds-Max-Vray

موشن گرافیک ناتمام : http://forum.majidonline.com/threads...5%D8%A7%D9%85-!!!!
همه کاراتو دیدم مخصوصا اون لینک اخر که موشن گرافیکه واقعا عالیه. کار فتوشاپ که گفتم منظورم مثل این کار بود که ترکیب 3d و دستکاری با فتوشاپه که یکی از کارهای Depthcore هم هست.

پیوست ها

• 3811.jpg
    3811.jpg
    475.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
لطف کنید فقط در مورد کار و نقاط ضعف و قوتش بحث کنید
صحبت قرار کاری و ... توی پیغام خصوصی باشه بهتر هست!
ممنون میشم رعایت کنید دوستای گل

کارتون هم خوب شده با صحبت های مصطفی عزیز هم موافقم
کلا کارهاتون رو به دید خودتون کار میکنید و تقریبا مخاطب فقط میتونه حدس بزنه مفهوم کار رو ... خیلی مفهوم کارتون مشخص نیست
این که سبک خودتونو دارید خیلی خوبه اما یکم بیشتر توی کارهاتون بتونید روی انتقال سریع مفهوم کار کنید خیلی بهتر میشه به نظرم !
البته درسته یکم باید تامل بشه روی کار
اما به نظر من نه تا این حد , چون کار گنگ میشه و اون زحمت از بین میره!

در کل خسته نباشید و مشخصه کار پر زحمتی بوده!
به امید کارهای قویتر از شما

coelho

Member
لطف کنید فقط در مورد کار و نقاط ضعف و قوتش بحث کنید
صحبت قرار کاری و ... توی پیغام خصوصی باشه بهتر هست!
ممنون میشم رعایت کنید دوستای گل

کارتون هم خوب شده با صحبت های مصطفی عزیز هم موافقم
کلا کارهاتون رو به دید خودتون کار میکنید و تقریبا مخاطب فقط میتونه حدس بزنه مفهوم کار رو ... خیلی مفهوم کارتون مشخص نیست
این که سبک خودتونو دارید خیلی خوبه اما یکم بیشتر توی کارهاتون بتونید روی انتقال سریع مفهوم کار کنید خیلی بهتر میشه به نظرم !
البته درسته یکم باید تامل بشه روی کار
اما به نظر من نه تا این حد , چون کار گنگ میشه و اون زحمت از بین میره!

در کل خسته نباشید و مشخصه کار پر زحمتی بوده!
به امید کارهای قویتر از شما
چشم حتما رعایت میشه ایندفعه شما ببخشید به جوونیش رحم کنید:green::snap:
مرسی از نظرتون.کارهای قبلی بنده رو که شما قبلا دیدید بیشتر دوست دارم کارای متفاوتو امتحان کنم و تکنیک های متفاوت همونطور که قبلا گفتم مفهوم توی کارام کمرنگه و بیشتر تکنیکه تا مفهوم .بعد از اینکه به یک سطح خوبی رسیدم سعی میکنم کارای پخته تر چه از لحاظ تکنیکی و چه از لحاظ مفهومی بزنم فعلا که در حال تجربه ایم و همچون طفلی نوپا نیازمند یاری و فیدبک:green:
بازم گلی به جمال شما که نظرتو در باره کار گفتی:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
کاره جالبی شده ، توجهم رو جلب کرد آفرین
نبریک

جدیدترین ارسال ها

بالا