مرسی از تو که نیم نگاهی بر کار ما داشتی و مشتری ثابت تاپیکهای ما شده ایایول 20 خیلی باحاله باز چیستان گذاشتی
داری وابسته بودن انسان به طبیعت رو نشون میده ، و طبیعت انسان
مرسی از شما که دیگر نیستی و کم می آیی.بیشتر هدفم از این کار اجرای همین خطوط و تکنیک بود و مفهوم هم کم و بیشی.فعلا دارم روی مهارت طراحی و تئوری رنگ ها کار میکنم.منتظر کارهای خفن تر از ما باشید و موفق باشیمیه چیزی که توی کارهات منحصر به فرده اون خطوط نازک و باریک هست که خیلی خوبه و میتونی ادامش بدی اما هنوز پخته نشده مخصوصا توی بحث همنشینی رنگ ها. رنگ ها خیلی شارپ و تند هستند هنوز و اون سنگینی لازم رو نداره، پیشنهاد میکنم کتاب های ترکیب رنگ رو مطلاعه کنی خیلی کمک میکنه ولی بازم میگم این خطوط که توی کارهای قبلیت هم دیدم شاخصه خودته و از دستشون نده.
نمیشه به هر کار سورئالیستی و فانتزی بیشتر، گفت کار مفهومی به نظرم مفهوم توی کارت اونقدر قوی نیست که جز این دسته باشه بیشتر جز کارهای فانتزی و سورئال حساب میشه...
در آخر هم کمی روی تناسبات و آناتومی بیشتر کار کن
موفقیتـ
چشمخوب دوستان عزیز کار نهایی رو در پست اول قرار دادیم.لطفا بیاید نظــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بدید.انگار گالری دوبعدی دیگه مشتری نداره اگه یه مکعب 3d توی یه اتاق ساده میزاشتم و بعد توی گالری 3 بعدی قرار میدادم الان حداقل 2 -3 صفحه تاپیک جلو رفته بود پس لطفا کم لطفی نفرمایید.................
نه بابا اونجا خیلی بهتره دارم ZBrush و C4D یاد میگرم که کم کم بکوچیم اونجاچشم
نبابا اونجا هم همینطوره !!!
اره با تبلته با موس که نمیشه چنین خطوط نازکی کشید بعد یک سری از تنظیمات هم فقط موقع استفاده از تبلت فعال میشه.اگه پایه بودی یه کار اشتراکی با هم بزنیم 3d از تو فتوشاپ با من؟اینهارو با چی میکشی ؟ تبلت ؟
اره با تبلته با موس که نمیشه چنین خطوط نازکی کشید بعد یک سری از تنظیمات هم فقط موقع استفاده از تبلت فعال میشه.اگه پایه بودی یه کار اشتراکی با هم بزنیم 3d از تو فتوشاپ با من؟
همه کاراتو دیدم مخصوصا اون لینک اخر که موشن گرافیکه واقعا عالیه. کار فتوشاپ که گفتم منظورم مثل این کار بود که ترکیب 3d و دستکاری با فتوشاپه که یکی از کارهای Depthcore هم هست.من فتوشاپم خوبه ، مشکل ندارم باهاش نقاشی هم میکشم اما تبلت ندارم پولش نیست ، من میخوام برم سراغ DigitalPainting
قبولهاگه قابل بدونی
من خودم کارم رندرینگ و مدلینگه اما رندرینگ تخصصی ام ( توی امضام هم هست چندتا دیگه اینجا نمیزارم)
کارهام هم اگه دوست داری ببینی :
کاره مسابقه : http://forum.majidonline.com/threads...Vray-MentalRay
رندر نیسان : http://forum.majidonline.com/threads...6-3Ds-Max-Vray
موشن گرافیک ناتمام : http://forum.majidonline.com/threads...5%D8%A7%D9%85-!!!!
چشم حتما رعایت میشه ایندفعه شما ببخشید به جوونیش رحم کنیدلطف کنید فقط در مورد کار و نقاط ضعف و قوتش بحث کنید
صحبت قرار کاری و ... توی پیغام خصوصی باشه بهتر هست!
ممنون میشم رعایت کنید دوستای گل
کارتون هم خوب شده با صحبت های مصطفی عزیز هم موافقم
کلا کارهاتون رو به دید خودتون کار میکنید و تقریبا مخاطب فقط میتونه حدس بزنه مفهوم کار رو ... خیلی مفهوم کارتون مشخص نیست
این که سبک خودتونو دارید خیلی خوبه اما یکم بیشتر توی کارهاتون بتونید روی انتقال سریع مفهوم کار کنید خیلی بهتر میشه به نظرم !
البته درسته یکم باید تامل بشه روی کار
اما به نظر من نه تا این حد , چون کار گنگ میشه و اون زحمت از بین میره!
در کل خسته نباشید و مشخصه کار پر زحمتی بوده!
به امید کارهای قویتر از شما