اینکار اشتباست. و کار هم نمی تونه. چون مفسر اول میاد پسوند فایل رو میبینه اگر php بود موتور php رو صدا می زنه. وقتی HTML هست دیگه مفسر پی اچ پی کاری باهاش نداره! پس جواب نمیده و اگر 1% هم جواب بده که نمیدهنیازی نیست که حتما با پسوند php ذخیره کنی با همون html می تونی از تگ php استفاده کنی
البته اگه از URL rewrite استفاده نکرده باشی!اینکار اشتباست. و کار هم نمی تونه. چون مفسر اول میاد پسوند فایل رو میبینه اگر php بود موتور php رو صدا می زنه. وقتی HTML هست دیگه مفسر پی اچ پی کاری باهاش نداره! پس جواب نمیده و اگر 1% هم جواب بده که نمیدهاینکار اشتباست. فقط تو فایل php می تونی دستورات HTML بنویسی نه برعکس.
شما فایل های لازم رو فشرده کن و اینجا قرار بده. دلایل زیادی وجود داره که نمایش داده نمیشه.
منظورت چیه؟البته اگه از url rewrite استفاده نکرده باشی!
AddType application/x-httpd-php .html .htm
داش یعنی چی اشتباه است مگر چه مشکلی ایجاد می کند من هم از این روش استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم البته توی بعضی کلاس ها خطا می گیره ولی در کل قابل تحمل است :دیراست میگن . ممنونم. با آپاچی میشه اینکارو کرد. من نمیدونستم. البته کار اشتباهی هست ولی شدنش میشه.
همون که خودت گفتی یه ایراده دیگه. خودم تاحالا تست نکرده بودم تا امروز.داش یعنی چی اشتباه است مگر چه مشکلی ایجاد می کند من هم از این روش استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم البته توی بعضی کلاس ها خطا می گیره ولی در کل قابل تحمل است :دی
البته یکی از دوستانم چند ماه پیش گفت این ایراد قابل رفع شدن است اما من چون پیگیرش نشدم زیاد هم از این روش استفاده نمی کنم (مگه پی اچ پی چشه یک زبان قدرتمند من افتخار می کنم php برگذیدمهمون که خودت گفتی یه ایراده دیگه. خودم تاحالا تست نکرده بودم تا امروز.