html5 + php

ithelper

Member
سلام دوستان
من یک قالب آماده html5 دارم... میخوام چند تا کد php بهش اضافه کنم... وقتی که کدهارو در ی فایل جدید php میارم و با فرمت index.php ذخیره می کنم...دیگه یه سری کدهای html5 اجرا نمیشه... امکانش هست من درکنار html5 کدهای php داشته باشم؟؟؟؟ چطوری؟؟؟

Cyletech

Member
نیازی نیست که حتما با پسوند php ذخیره کنی با همون html می تونی از تگ php استفاده کنی
اینکار اشتباست. و کار هم نمی تونه. چون مفسر اول میاد پسوند فایل رو میبینه اگر php بود موتور php رو صدا می زنه. وقتی HTML هست دیگه مفسر پی اچ پی کاری باهاش نداره! پس جواب نمیده و اگر 1% هم جواب بده که نمیده :green:اینکار اشتباست. فقط تو فایل php می تونی دستورات HTML بنویسی نه برعکس.
شما فایل های لازم رو فشرده کن و اینجا قرار بده. دلایل زیادی وجود داره که نمایش داده نمیشه.

omid_p30

Member
اینکار اشتباست. و کار هم نمی تونه. چون مفسر اول میاد پسوند فایل رو میبینه اگر php بود موتور php رو صدا می زنه. وقتی HTML هست دیگه مفسر پی اچ پی کاری باهاش نداره! پس جواب نمیده و اگر 1% هم جواب بده که نمیده :green:اینکار اشتباست. فقط تو فایل php می تونی دستورات HTML بنویسی نه برعکس.
شما فایل های لازم رو فشرده کن و اینجا قرار بده. دلایل زیادی وجود داره که نمایش داده نمیشه.
البته اگه از URL rewrite استفاده نکرده باشی!

sharktech

کاربر فعال
البته میشه کد های php رو در فایل های html اجرا کرد!

توسط htaccess میشه کد های php رو در هر فرمتی که بخواین اجرا کرد, مثلا :

کد:
AddType application/x-httpd-php .html .htm

اتفاقا از این روش برای پیچوندن هکر ها و فضول ها استفاده میشه که میان پسوند فایل ها رو از php به asp یا jsp یا هر فرمت دیگه ای تغییر میدن تا هکر ها رو به اشتباه بندازن که خیلی هم تاثیر گذار نیست!

M_cover

Member
راست میگن . ممنونم. با آپاچی میشه اینکارو کرد. من نمیدونستم. البته کار اشتباهی هست ولی شدنش میشه.
داش یعنی چی اشتباه است مگر چه مشکلی ایجاد می کند من هم از این روش استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم البته توی بعضی کلاس ها خطا می گیره ولی در کل قابل تحمل است :دی

Cyletech

Member
داش یعنی چی اشتباه است مگر چه مشکلی ایجاد می کند من هم از این روش استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم البته توی بعضی کلاس ها خطا می گیره ولی در کل قابل تحمل است :دی
همون که خودت گفتی یه ایراده دیگه. خودم تاحالا تست نکرده بودم تا امروز.

M_cover

Member
همون که خودت گفتی یه ایراده دیگه. خودم تاحالا تست نکرده بودم تا امروز.
البته یکی از دوستانم چند ماه پیش گفت این ایراد قابل رفع شدن است اما من چون پیگیرش نشدم زیاد هم از این روش استفاده نمی کنم (مگه پی اچ پی چشه یک زبان قدرتمند من افتخار می کنم php برگذیدم:))
اگر این ایراد واقعا قابل رفع شدن باشه که ابتکار جالبی می شه :دی
البته این مشکل اغلب برای من توی کلاس هایی که با توابع mysql زیاد کار دارنند (گاه گاه تو مایه پارازیت ) رخ میده کسی تا حالا تجربش کرده؟راه حلش؟

آخرین ویرایش:

omid_p30

Member
کلا از url rewrite برای خوانایی آدرس‌های وب استفاده میشه. اما تو بحث seo هم تاثیر زیادی داره. کلا هم بهتره کاربر به سادگی نتونه بفهمه که شما با چه زبانی کد نوشتین. امنیت سایت شما هم بالاتر میره.
این کار هم یه کار بسیار متداول و توصیه شده است. شما هر cms های مختلف که با PHP نوشته شده رو هم نکاه کنید همه از این کار استفاده می‌کنن. با این کار حتی میشه صفحات با پسوند aspx, asp هم توسط PHP هندل کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا