Html در mmb

onlymmb

Member
با عرض سلام و خسته نباشید:rose:

من یک اسلاید با فرمت HTML اماده کردم اما وقتی تو MMB استفاده می کنم نشون داده نمیشه
کمکم یک راهنمایی= برای نشان دادن اسلاید در MMB با فرمت HTML بهتر است یا SWF ؟

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من یک اسلاید با فرمت html اماده کردم اما وقتی تو mmb استفاده می کنم نشون داده نمیشه
نمیتونم دقیق بگم مشکل از کجاست اگه برات امکان داره کار رو اینجا بذار تا بررسی بشه
کمکم یک راهنمایی= برای نشان دادن اسلاید در mmb با فرمت html بهتر است یا swf ؟
خود من swf رو انتخاب میکنم اما کاملن سلیقه ای هستش و به مهارت شما بستگی داره

onlymmb

Member
نمیتونم دقیق بگم مشکل از کجاست اگه برات امکان داره کار رو اینجا بذار تا بررسی بشه

خود من swf رو انتخاب میکنم اما کاملن سلیقه ای هستش و به مهارت شما بستگی داره

من هم اول فرمت فلش SWF رو انتخاب کردم اما کیفیت عکس پایین میاد ایا دلیلش ما نوع نرم افزار هستش یا اینکه موضوعی معمولیست؟
اسم نرم افزاری که استفاده کردم Aleo 3D Flash Slideshow Creator می باشد

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دلیل خاصی برای این کار ندارم صرفن سلیقه ای هستش و اینکه هر وقت نیاز بوده ازش استفاده کردم
شما برای اینکه کارت راه بیافته بهتره نمونه کار رو بزاری تا چک بشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من هم اول فرمت فلش SWF رو انتخاب کردم اما کیفیت عکس پایین میاد ایا دلیلش ما نوع نرم افزار هستش یا اینکه موضوعی معمولیست؟
اسم نرم افزاری که استفاده کردم Aleo 3D Flash Slideshow Creator می باشد

دوست عزيز ممكنه بگيد بر چه اساسي ميگيد فرمت فلش كيفيت عكس رو پايين مياره ؟

در صورتي كه فايل فلشي رو بسازيد و موقع كامپايل كردن فايل swf رزولوشن تصاوير رو 100 درصد در نظر بگيريد هيچ تغييري در كيفيت عكس به وجود نخواهد اومد.

احتمالا شما براي كاهش حجم فايل فلشون رزولوشن تصاوير رو پايين مياريد كه چنين مشكلي داريد.

در مجموع بنده هم مثل جناب peyman136 توصيه ميكنم از فلش استفاده كنيد. و اينكه:

1- به جاي محصور كردن تصاوير داخل فايل فلش اونا رو كنار فايل قرار بديد و از بيرون فراخواني كنيد كه البته اين احتياج به دانستن AC و XML داره.

2- به جاي استفاده از نرم افزار Aleo 3D Flash Slideshow Creator از نرم افزار Photo Flash Maker Professional استفاده كنيد.

موفق باشيد

من هم یک شی html گذاشتم و یک فایل به اسم intro.htm با ویژوال استودیو 2010 درست کردم که داخلش کلی متن فارسی و مرتب شده داره ولی وقتی اجرا می گیرم تو اجرا اون کادر شی html رو خالی نشون می ده؟؟

atpf

Active Member
من یک اسلاید با فرمت HTML اماده کردم اما وقتی تو MMB استفاده می کنم نشون داده نمیشه
کمکم یک راهنمایی= برای نشان دادن اسلاید در MMB با فرمت HTML بهتر است یا SWF ؟

سلام دوست عزیز
معمولا فایل های HTML یه پوشه به اسم فایل اصلی دارند که محتویاتش اشیائیه که توی فایل html به نمایش در میاد.

شما دقیقا توضیح ندادید که مشکلتون چیه و در چه مرحله ای براتون رخ مید اما با توجه به تجربه نا چیز بنده فکر می کنم که این مشکل دلایلش اینه که :
1- شما فایل html رو امبد کردید که توی این روش فقط فایل x.html امبد میشه و پوشه محتویاتش همراهش نیست. (این مشکل چه در صورت کامپایل و چه در صورت پیش نمایش پیش خواهد آمد)
2- شما آدرس فایل html رو به صورت SrcDir>\test.htm> وارد کردید. (این مشکل در پیش نمایش رخ می دهد و در زمانی که شما فایل کامپایل شده کنار فایل html قرار نداده باشید.)

بهترین گزینه برای استفاده از html به نظر بنده استفاده از روش دومه! البته با رعایت نکات گفته شده.
در مورد مقایسه html و swf، نظر بنده هم همون نظر دوستان عزیز هست، فقط به نظر بنده امنیت فایل هاتون در swf بیشتره.(نظر شخصی)
موفق و پیروز و سربلند باشید.:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا