بی بی کد House Modern

mojtaba 3d

Member
سلام به همه خوبید برو بچ مجید آنلاین.دوستان اینم یه کار جدید از من تا حالا نما نزده بودم.تا اونجا که در توانم بوده این طوری شده حالا شرمنده دیگه اگه خوشتون نیومد.منتظر انتقاداتتون هستم:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 80

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام همشهری. خوب چون کار اولت بوده خیلی نمیشه بهت سخت گرفت ( الکی همشهریمونه باید پارتی بازی کنم ) ولی ولـــــــــــــــــــــــــــی؟!؟ و ولی

زمین که رفلکت داره. چرا!؟
متریال ها خام میزنه
و شیشه هم خوبه ولی نمی دونم چرا باهاش مشکل دارم
آسمونت هم که آخر زمان بوده عکس انداختی
عمران اون ساختمون با اون وزن روی اون ستون ها فکر نمی کنم بتونه مقاومت کنه. شایدم بتونه
نور شدید سمت چپ عکست جالب نیست.

حالا چون همشهری هستی همین قدر بسته . من که معماری نیستم. بچه های معماری باید بیان ایراد ها رو بگن. برای کار اول خوبه. ولی می تونستی قشنگ تر از این حرف ها بسازی. من بیشتر از این حرف ها قبولت دارم.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بیس کار خوبه، سعی کن لبه های کارت زیاد تیز نباشه. اون پله هم نفهمیدم به کجا منتهی میشه، شاید ادامه شو من نمیبینم. درکل مدل ساختمون قشنگه، روی متریال و رندر بیشتر کار کن.
موفق باشی*

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجتبی جان.از رندر WIP خیلی بهتر شده.اما هنوز اون مشکلات که گفتم رو داره
آسفالت خیس حرکت زیرکانه ای هست که خیلی ها توجه ندارن اما باعث میشه کار جالب در بیاد.البته بهتره برای خیس از شدن از مپ و تکسچر استفاده بشه که یه جایی خشک یه جایی خیس.این مپ ها رو تست کن.
اینو به رنگ بده
difuseasphalt.jpg
اینو به بامپ بده
bumpasphalt.jpg

اینو 2 تا روی توی لایه ها مپ Falloff بزار.اونی که تیره تره به رنگ سیاه و اونی که روشنه به رنگ سفید.بعد از Fall off رو به رفلکت بده.
reflasphalt1.jpgreflasphalt2.jpg
و آخر کار اینو به گلاسی بده.
reflglossasphalt.jpg
نتیجه رو بزار اینجا.

در مورد بقیه موارد که کلا با سیستم نور پردازیت مشکل دارم.برو ازسایت vis people سمپل فری HDRI رو دانلود کن.فایل شماره 1 خیلی مناسب هست.اگه با HDRII نور پردازی بکنی متوجه تغییر فاحش میشه/

mojtaba 3d

Member
mad master واقعا......حالمونو گرفتی دمت گرم :there:دیگه ناامید شدم :sad:.شوخی بودا.ممنون که نظرتو نوشتی

barnara جان ممنون از نظرت.اون پله ها منتهی میشه به در اونطرف که از این ور معلوم نیست متاسفانه:green:.

عارف جان به خاطر نظرات و راهنمایی هات ممنونم.مخصوصا همین آٌفالته که گفتی.راستش خودتون میدونید 5 ماه با مدل سازی شروع کردم حالا میخوام یکم تو نور پردازی قوی شم اینم کاره اولم بود دیگه شرمنده این طوری شد.سعی میکنم دفعه بعد بهتر باشه مثل ماله خودتون
:green:.علا دارم رو مدل مسابقه کار میکنم.تموم شد آسفالتو یه تست میزنم میزارم ببینید.مرسی داداش خیلی گلی

sasan irani

Well-Known Member
خسته نباشید ایشاالله با تمرین بیشتر خیلی بیشتر هم پیشرفت میکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا