سلام
آقا مي توني يه كاره ديگه بكني
فيلم هاتو ببري تو فلش و تو تايم لاين ايمپورت كني بعد اون جا با دستورايه mmb كه تو فلش كاربرد داره فيلم هاتو كنترل كني
مثلا اين نمونه كه گذاشتم رو ببين
اگه به كارت اومد بگو آموزشش رو هم برات بزارم
موفق باشي
فعلا
ممنون از لطف قلنبه جان!
ولی کیفیت خیلی برام مهمه قضیه گیم هست
خودم از اول روی فلش برنامه ریزی کرده بودم ولی چون از لحاظ گرافیکی پایین بود بیخیال شدم...
فکر کنم آخر سرش باید بیخیال گذاشتن هات اسپات بشم شایدم کلا ویدئو رو بیخیال شم...
می دونی دارم روی یه گیم داستانی کار میکنم که مثلا توی یه فضای سه بعدی وارد حیاط خونه ای میشی
بصورت عکس به عکس همه چیز هست بعضی مواقع هم بصورت پانوراما میشه که هات اسپات های روش فعال هستن مثلا روی در ها و یا اجسام در صحنه که مثلا وارد اطاق بشه و یا جسمی رو برداره ... ازین کارا ...
یه مدت دیگه کلش رو میارم همینجا مطرح میکنم که با دوستان گیم رو بسازیم...
فضا های سه بعدیش رو خودم قبلا ساختم همه چی تکمیله اسکریپت ها پانوراما و نحوه هات اسپات گذاشتنش رو هم یاد گرفتم...
الان فقط مونده داستان بازی که وقتی اونم کامل شد میام اینجا که اگر خواستید با هم شروع کنیم جلو بریم...
راستش بازی رو میخوام رایگان رو اینترنت پخش کنم و کدش رو هم در اختیار همه قرار میدم ..
خلاصه یه پروژه اپن سورس میشه دیگه..
البته رای هیچ جا هم نیست از سر بیکاری شروع کردم ...
خلاصه یا علی مددی کار دیگه...
اگر داستان معمایی برای بازی در ذهنت بود ممنون میشم باهام مطرح کنی...
یه چند هفته دیگه هم نمونه های اولیه کار رو میارم توی همین بخش مولتی مدیا بیلدر به نمایش میگذارم تا بیشتر بتونید کمکم کنید.
این ویدئو ها هم برای وقتی که کاراکتر توی ماشین نشسته و توی شهر داره میگرده درست کردم که میخواستم به سر دو راهی ها رسید بتونه روی راه ها کلیک کنه.....
بازم ممنون از لطفت..