[hot Chocolate]حامد طالبانی

hamex

Member
سلام:)

این کارو واسه تابلوی یه کافی شاپ زدم
چطوره؟:wink:

تکنیک:pHOTOSHOP

HameD

HotChocollate.jpg

[HOT CHOCOLATE]

Broken-home

Member
شیراز ه؟کجاشه ؟ فونتا جالب نیست.کلا مثل کارای دیگتون باحال نیست.;کمپوزوسیونش به هم ریخته و شلوغه .به انداز ه ی کافی فضای خالی نداره . رنگها زیادی یکسانه .مثلا اگر فونتها با رنگ زمیته تضاد داشت بهتر بود.بیشتر به کارای بسته بندی(شکلات یا پفک ) شبیه هست تا تابلو.

آخرین ویرایش:

ali.pb

Active Member
حامد جان خیلی قشنگ شده...
از وجنات کار معلومه خیلی روش کار کردی...
ایول داره....
رنگ بندیش عالیه....
فقط یه چیزی... قسمت لات از شکلات توی اون لوگوی وسط زیاد خوانا نیست...

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
اون coffee shop بالا اضافیه اگه هم می خوای باشه کمی کوچک تر و با فونتی که به بقیه بخوره ولی نباشه بهتره

di@n@

Member
من که می گم اشکالی تو کار نیست خیلی هم جالب و داغ شده ... شلوغیه نمونه ی کار رو البته در مدل های خیلی متفاوت در مجلات اروپایی و امریکایی دیدم... بهر حال خسته نباشید آقا حامد ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حامد جان به نظر منم خیلی خوب شده. بچه ها دقت داشته باشید که تابلوی یک مکانی که بیشتر مخصوص جوونا هست باید متفاوت تر طراحی بشه. همین کاری که الان حامد هم بخوبی انجام داده و کار خیلی جذابی هم از اب دراومده.

فقط حامد یه سوال؟! این برای تابلوئه یا برای stand؟ چون حالت عمودی داره و بیشتر شبیه این standهای تبلیغاتیه

hamid ir

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
حامد جان به نظر منم خیلی خوب شده. بچه ها دقت داشته باشید که تابلوی یک مکانی که بیشتر مخصوص جوونا هست باید متفاوت تر طراحی بشه. همین کاری که الان حامد هم بخوبی انجام داده و کار خیلی جذابی هم از اب دراومده.

فقط حامد یه سوال؟! این برای تابلوئه یا برای stand؟ چون حالت عمودی داره و بیشتر شبیه این standهای تبلیغاتیه
همینی که سارا گفت
ولی یکمی نوشته هاش شلوغه به نظر من

vahid_b

Member
من هم مثل سايرين از كارت خيلي خوشم اومد.
مثل ساير كارهات بسيار عالي بود اميدوارم موفق باشي.:lol:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا