Hot : دانلود پلاگین BonesPro 4.60 - 3Ds Max 2013 64x & 32x - By H13

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
این فایلی که گرفتی از چه سایتیه ؟ فکر کنم کرک یکی تو کامل مال ما ناقصه

من از تورنت گرفتم حجمش 16 مگ بود از CGDamn موقع نصب رو همه ورژن های مکس میریزه اما فقط تو 2013 کرک میشه کسی 2012 رو نداره ؟؟؟

من الان متوجه نمیشم میگین چیرو نداره اما هرچی که تو اموزش هاش داشت واسه من هم داره فقط بعضی وقت ها 3ds max رو کرش میکنه !!!

LinkinForEver

فهمیدم مشکل کجاست !!!

1 - طرف دیالوگ لایسنس زمانی است رو حذف کرده برای همین فاتحه خونده چون واسه من تو مکس 2012 درسته اما تو 2013 مشکل داره ( واسه امتحان کردنشم کافیه Dlu اصلی رو جایگزین کنین تا ببینین درسته یا نه )

2 - البت میشه یه کاری بکنین میشه با همون تریالش که میگه فقط نمیشه سیو کرد کل اسکینینگ رو انجام بدین بعد با گزینه ی Export Skin تبدیل به اسکین مکسش کنید .

3 - واسه امکاناته دیگش لایسنس و رجیستر نمیخواد میتونید راحت استفاده کنید مثل همو دو تا توپی که میزاره واسه لگین و سینه ، منظورم Meta هاشه کار میکنه .
4 - لعنت به اونهایی که الکی کرک میکنن میریزن تو اینترنت من یکبار با بد بختی Karakoe رو دان کردم کرکش هر کاری کردم درست نشد یا Vue !!!
5 - در ضمن روی gPoly هم کار نمیکنه
6 - دارم روی SkinFX کار میکنم ...

حل مشکل رو تو پست بعدی میگم !!!

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

حل مشکل رو تو پست بعدی میگم !!!

کافیه بعد از رجیستر کردن تمام ادرس های رجیستری ای که زیر نوشتم رو حذف کنید مال من درست شد !!!

PHP:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233]

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"UserList"=-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"TestPublicKey"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233]

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"UserList"=-

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"TestPublicKey"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233]

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"UserList"=-

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\StrongName\Verification\ActiveLock3_5Net_3dio,D97A4C4222E90233
"TestPublicKey"=-

amir989

Member
من چنتا فیلم ازش دیدم. 90% کار با بازو رو نشون میده که خدایی عالی و سریعه. اما شما ها که کار کردین تو چرخش چطوریه؟ مثل مچ دست. چه مشکلاتی تا حالا داشته؟

khazande

New Member
دوستان من یه مشکل دارم
الان این پلاگین رو من کرک کردم وقتی میرم تو مکس این پلاگین رو میارم بالا کار نمیکنه
یعنی استخوان ها هم Attach میکنم تو برنامه ولی نمیتونم استخوان ها رو انتخاب کنم
ممنون میشم کمک کنید

khazande

New Member
یعنی هیچکس بلد نیست مشکل منو حل کنه
مگه میشه
دوستان یکی کمک کنه من کارم سر این پلاگین گیر کرده
ممنون میشم کمک کنید

mashghasem

New Member
اقا من هرکاری میکنم این پلاگین فعال نمیشه لطفا یکی راهنمایی کنه
هی ارور no License میده

mashghasem

New Member
مشتی من یبار با این پلاگین کار کردم وقتی ورزن مکسمو عوض کردم خواستم دوباره این پلاگین و نصب کنم دیکه کار نکرد
باید ویندوز نصب کنم؟ راه دیگه ی داره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا