Hot : دانلود پلاگین BonesPro 4.60 - 3Ds Max 2013 64x & 32x - By H13

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
BonesPro 4.60 - 3Ds Max 2013 64x & 32x
-----------------------------------------------------------------------------------
ByH13.jpg

سلام به تمامی دوستان بعد از کلی جستجو توی این سایت های مسخره ی پولی که 9 تا از دهتاشون میگفتم فایل پاک شده
این نرم افزار رو پیدا کردم و دانلود کردم و برای راحتی شما دوستان اون لینک رو نمیگذارم و این پلاگین رو توی مدیافایر آپلود میکنم که بتوننین با حداگثر سرعت دانلود کنید.
اینی که واستون اماده کردم بهترین کرک رو داره و جدید ترین نسخه ی این نرمافزار یعنی 4.6 که هنوز حتی تو خود سایتش هم همین ورژنه

نسخه ی کامل رو دوست عزیز و بزرگوارم shirani در صفحه ی دوم آپلود کرده میتونید از همین سایت دانلود کنید .

در کرک کردن هیچ نوع فایل registery ای رو باز نکنید که کرکتون میسوزه !!!
----
خب برسیم به توضیحات :

این یک پلاگینه که روی مکس نصب میشه و به وسیله ی اون میتونید خیلی راحت بهترین حالت SKINING رو انجام بدید.

-------------------------------------------------

عکــــــــــــــــــــس برنامه رو پایین گذاشــــــــــــــــــــــتم .​

پیوست ها

• BONES PRO 4.6 - Max 2013 By H13 .rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 367
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
این یعنی همون کار ریگ رو می کنه یا اسکینیگ رو؟ برای مکس 2013 هستش دیگه. اگر اسکینینگ رو بکنه که عالی میشه :)

nc_hamid

Member
سلام
چه جوری اینا رو گیر میاری ؟؟؟!!!
به قول رفیقمون درای مخفی اینترنت رو بلدی ؟
خیلی کارت درسته
واقعا ممنون .

LinkinForEver

سلام
چه جوری اینا رو گیر میاری ؟؟؟!!!
به قول رفیقمون درای مخفی اینترنت رو بلدی ؟
خیلی کارت درسته
واقعا ممنون .

به بدبختی !!!!!!!!!!
سایتهای Rapidshare و Uploaded و ... اینها دیگه بهم سرویس نمیدن از بس از ازشون از این چیزا گرفتم هر دفعمه مجبورم با یک ای پی و وی پی ان جدید برم داخل سایت که نشناسمن .

شاید معمولی هاش زود گیر بیاد ولی من عادت دارم آخرین ورژن ها رو که همین الان رو سایت خود طرفا با کرک گیر بیارم بعضی
وقت ها هم با ترکیب چند کرک یه کرک جدید میسازم مثلا اینو داشته باش :

یه پلاگین گیتار بود واسه موزیک سازی من ورژن 2008 ــش رو داشتم کرک شده ، ورژن 2012 دیروز اومده بود هیچ جا هم کرکش نبود دیشب از سایت خودش آخرین ورژنش رو گرفتم 30 روزه بعد سه چهار تا از فایل های DLL این و اون ورژن کرک شدم رو بازی کردم
و قسمتی از کد هاشون رو جایگزین کردم الان داره مثل مرد واسم کار میکنه با اخرین ورژن . :neutral:

حالا گیر اواردم ، دانلود کردم نمیشه اپلود کنم مدیافایر نمیزاره همش ارور میده !!! سایتی مثل مدیافایر دارین که عالی باشه مثل همین مدیا فایر ؟؟؟؟

LinkinForEver

این یعنی همون کار ریگ رو می کنه یا اسکینیگ رو؟ برای مکس 2013 هستش دیگه. اگر اسکینینگ رو بکنه که عالی میشه :)

نه رفیق اینجوری نیست که با یک کلیک اسکینینگ کنه اول باید اسکین مکس رو خوب حرفه ای بشی بعد بیای سراغ این ، چون این کم و کاستی اسکین مکس رو جبران میکنه .

مثال هاش جای گفتن نداره ولی میگم چون باید بگم :
- واسه ساختن آرنج ، مفصل به صورت کاملا طبیعی
- در مذکر : ساخت بازو های قوی و شبیه سازی هیکل واقعا طبیعی ، اندام و ...
- در مونث : ساختن انیمیشن سینه ، ران پا ، اندام و ...
- ساختن مفصل ها ی گوشتی
- ساختن اسکینینگ صورت به صورت کاملا نرم و قابل قبول
- و ...
- اینهارو داخل سایت خودش نوشته .

edit_08.jpg

edit_05.jpg

edit_11.jpg
edit_07.jpg

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
سلام رفیق
بابا کارت درسته !
منتظرم زودتر آپ بشه بگیرمش . Plugin غولیه . اصلا نمی شه با Skin مکس مقایسش کرد. تو آموزش های خودش خیلی چیزای با حالی داره . من خودم باهاش خیلی ور نرفتم اما کارای خیلی جالبی ازش دیدم . به خصوص برای Squatch & Stretch .
سایتی مثل مدیافایر دارین که عالی باشه مثل همین مدیا فایر ؟؟؟؟
من زیاد با آپلودر ها کار نکردم.
فعلا که از 4Shared استفاده می کنم و راضیم

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

سلام رفیق
بابا کارت درسته !
منتظرم زودتر آپ بشه بگیرمش . Plugin غولیه . اصلا نمی شه با Skin مکس مقایسش کرد. تو آموزش های خودش خیلی چیزای با حالی داره . من خودم باهاش خیلی ور نرفتم اما کارای خیلی جالبی ازش دیدم . به خصوص برای Squatch & Stretch .

من زیاد با آپلودر ها کار نکردم.
فعلا که از 4Shared استفاده می کنم و راضیم

لعنت به این شاتل
از دیروز من رو بلاک کرده به دلیل حجم بالای دانلود و آپلود میرم کافی نت دانلود میکنم .
میخواستم لینک اصلی بذارم اما همشون خراب شدن .

nc_hamid

Member
سلام
فکر کنم فایل ناقصه
یه نگاهی بنداز
همین تک فایل dlm ؟!
پس این چیزایی که برا Crack گفته چی ؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
.

پیوست ها

• BONES PRO 4.6 - Max 2013.part1.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 192
  • BONES PRO 4.6 - Max 2013.part2.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 177
  • BONES PRO 4.6 - Max 2013.part3.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 172
  • BONES PRO 4.6 - Max 2013.part4.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 163
  • BONES PRO 4.6 - Max 2013.part5.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 176

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ممنون از دوستان، من این رو قبلا نصب کرده بودم، تو بخشی از crack میگه که اون key ـهای all_licenses رو کپی کنید تو license manager که وقتی من کپی کردم میگفت key ـها مشکل دارن و درست نیستن.
البت من این ورژنی که دوستان گذاشتن رو دانلود نکردم، قبلا از سایت cgpeers دانلود کرده بودم و برای مکس 2013 البت فایل dll ـی که باید تو مکس کپی میکردی برای 2013 بود، خود نصبیش برای مکس 2011 و 2012 هم بود و بخش license هم که کلی بود. یعنی کد license ربطی به ورژنش نداشت. من با یه سرچ کوچیک کد سالم رو پیدا کردم. اینجا میذارم تا دوستانی که مشکل دارن از این استفاده کنن.

PHP:
VW53cmVsbGENCjINCk11bHRpVXNlcg0KMg0KWC1Gb3JjZSYmJl Vud3JlbGxhICgyKQ0KQ29tbWVyY2lhbA0KNDAzNjUuNzAyMjA3 OTk3Nw0KMjk1ODEwMQ0KOTkNCmFsK1E1NDRCa3FydHRQQy8yUV ljOU15WjJza0d3UEJ3L1Vja0pFTnpTQmdNWmhRVHNkb2dtMm9U RVZWcnlScTVtMU9WeXhpVlJtUjBkL2d6TlYzc3RLVEkyS0dKYm VoWU00REVIM1o5OVMxZHpMSll6WThWK1E0UzJHUFlkcGFONUxr eXpLNGsyMFIraEVwZER0UjR0YVFDa3pkWVhmZVhOY0FJaG00K3 dlYz0=aLckK25va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5 Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm 5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5ClgtRm9yY2UmJiZVbndyZWxsYSAo Mik=

حق یارتون

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
سلام
ممنون از دوستان، من این رو قبلا نصب کرده بودم، تو بخشی از crack میگه که اون key ـهای all_licenses رو کپی کنید تو license manager که وقتی من کپی کردم میگفت key ـها مشکل دارن و درست نیستن.
البت من این ورژنی که دوستان گذاشتن رو دانلود نکردم، قبلا از سایت cgpeers دانلود کرده بودم و برای مکس 2013 البت فایل dll ـی که باید تو مکس کپی میکردی برای 2013 بود، خود نصبیش برای مکس 2011 و 2012 هم بود و بخش license هم که کلی بود. یعنی کد license ربطی به ورژنش نداشت. من با یه سرچ کوچیک کد سالم رو پیدا کردم. اینجا میذارم تا دوستانی که مشکل دارن از این استفاده کنن.

کد PHP:
VW53cmVsbGENCjINCk11bHRpVXNlcg0KMg0KWC1Gb3JjZSYmJl Vud3JlbGxhICgyKQ0KQ29tbWVyY2lhbA0KNDAzNjUuNzAyMjA3 OTk3Nw0KMjk1ODEwMQ0KOTkNCmFsK1E1NDRCa3FydHRQQy8yUV ljOU15WjJza0d3UEJ3L1Vja0pFTnpTQmdNWmhRVHNkb2dtMm9U RVZWcnlScTVtMU9WeXhpVlJtUjBkL2d6TlYzc3RLVEkyS0dKYm VoWU00REVIM1o5OVMxZHpMSll6WThWK1E0UzJHUFlkcGFONUxr eXpLNGsyMFIraEVwZER0UjR0YVFDa3pkWVhmZVhOY0FJaG00K3 dlYz0=aLckK25va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5 Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm 5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5ClgtRm9yY2UmJiZVbndyZWxsYSAo Mik=
حق یارتون
سید خدا خیرت بده الان درگیر همین بودم.
کد و دادم و تمام ...
معلوم نبود تا کی باید دنبال کد می گشتم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
سید خدا خیرت بده الان درگیر همین بودم.

خواهش جمید جان، وظیفه بود

دوستان من همین ورژن رو از جای دیگه دانلود کردم وقتی باهاش کار کردم دیدم خیلی تنظیماتش کمه، یعنی بیش از حد کمه تا این که PDF ـش که تو فایل خودش بود رو دیدم و متوجه شدم تنظیماتی که تصویرش رو براتون گذاشتم رو من ندارم.

حالا میخوام ببینم شما چی؟ شما هم این تنظیمات رو ندارین؟ برای بخش vertex و bone هست.

پیوست ها

• BonesPro.jpg
    BonesPro.jpg
    88.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18

LinkinForEver

سلام

PHP:

حق یارتون

یه دنیا ممنون از هر دوتون
Qm9uZXNQcm8NCjQNCk11bHRpVXNlcg0KMg0KWC1Gb3JjZSYmJk JvbmVzUHJvICg0KQ0KQ29tbWVyY2lhbA0KNDAzNjMuNTI0MDE1 ODU2NQ0KMjk1ODEwMQ0KOTkNCnJnbkFRdFlEbVFPNTZYaE1zNz g0NDZKRDVrR0dFejN3NERKTU9OMXlLb0Z2dDNGbmtoSHZYK3lK ejZ2K1NQdjJzTTY3dGpNZXJjc2puczI1bjRINCtvT3hQTyswZ0 dQcDhKWm9ubXQzSGcxVGF6Ni93YjRHNjRKQ3FKM0ZBV3VvVmk1 R1RMUDBYVFpDWFNRNGJwVGhlODUxMlIyMXc3ZkxDeit6K0tadC 9iUT0=aLckK25va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5 Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5Cm 5va2V5Cm5va2V5Cm5va2V5ClgtRm9yY2UmJiZCb25lc1BybyAo NCk=

اینم واسه من کامل کار کرد .

LinkinForEver

سلام

دوستان من همین ورژن رو از جای دیگه دانلود کردم وقتی باهاش کار کردم دیدم خیلی تنظیماتش کمه، یعنی بیش از حد کمه تا این که PDF ـش که تو فایل خودش بود رو دیدم و متوجه شدم تنظیماتی که تصویرش رو براتون گذاشتم رو من ندارم.

حالا میخوام ببینم شما چی؟ شما هم این تنظیمات رو ندارین؟ برای بخش vertex و bone هست.

نه من دارم اینهارو کامل
فقط یه چیزی حسین ، مال من فقط کرک های 2013 رو داره ، مال 2012 رو داری فایل های Dlu ش رو .

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member

سید جان من الان 2 ساعته درگیرشم . از منم نداره !!
این جور که معلومه این فایله مشکل داره چون از منم مال CG Persia ست .

نه من دارم اینهارو کامل
فقط یه چیزی حسین ، مال من فقط کرک های 2013 رو داره ، مال 2012 رو داری فایل های Dlu ش رو .

این فایلی که گرفتی از چه سایتیه ؟ فکر کنم کرک یکی تو کامل مال ما ناقصه

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
از من هم این منو ها را نداره ؟ ممکنه نسخه استدیو با نسخه دیگه فرق داشته باشه ؟

پیوست ها

• 00.jpg
    00.jpg
    294.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15

جدیدترین ارسال ها

بالا