غیره Honda Car

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
مدل آمادست......به رانندش گیر ندینا.... که چرا تو این سرعت راننده نداره :green:
شاید فردا یه رندر جدید اضافه شد با راننده :د

کار بعدیم(رندر ماشین) مدلش ماله خودمه.
مدل رو میتونید تو سایت vis people رایگان دانلود کنید.
در اخر از حمید هم ممنون.

-------------------------------------
3Dmax - vray - ps6 - colorefex

پیوست ها

• Final-2.jpg
    Final-2.jpg
    138.4 کیلوبایت · بازدیدها: 209
  • Final 1.jpg
    Final 1.jpg
    398.2 کیلوبایت · بازدیدها: 160
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
ماشالله ،گالری همه معمار کارن کسی سراغ این کارا واسه نظر نمیاد .
سینا مرسی دادا از بچه هایی هم که تشکر زدن ممنونم :rose:
-----------------------------------------------------------------------
اگه سایت به همین صورت ادامه پیدا کنه ما هم مثل باقی میریم
یه کار با همکاری حمید افاجانی داریم انجام میدیم که تموم شد(تا اخر شهریور) بزاریم گالری و بعدش دیگه نمیام(البته اگه سایت به همینصورت پیش بره)

یا علی

آخرین ویرایش:

Yar.kh

Member
خوب شده.
البته بیابون یکم پشت ماشین بلورش غیر طبیعیه. ولی جاده جنگلی خیلی خوب شده. زاویه ش هم بهتر از اون یکیه.
علاوه بر hdr نور اضافی هم گذاشتی؟ چون شدت نور سمت راست یکم زیادشده (نسبت به بک گراند.
ولی در کل عالیه

اگه سایت به همین صورت ادامه پیدا کنه ما هم مثل باقی میریم
گل گفتی...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مهران جان.خیلی کارای خوبی شده.اینکه مدل آمادس هیچ ار ارزش این کارکم نمیکنه.
انتخاب بک گراند خیلی مناسب هست.
نور پردازی بی نظیر شده.وافعانمره کامل میگیره.
به نظرم افکت گرد و خاک کم داره بالاخره ماشین اینقدر تمیز و جاده هم تمیز .سعی کن توی پست پرو دور دستها سرآب کویر رو شبیه سازی کنی
موفق باشی.

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام مهران جان.خیلی کارای خوبی شده.اینکه مدل آمادس هیچ ار ارزش این کارکم نمیکنه.
انتخاب بک گراند خیلی مناسب هست.
نور پردازی بی نظیر شده.وافعانمره کامل میگیره.
به نظرم افکت گرد و خاک کم داره بالاخره ماشین اینقدر تمیز و جاده هم تمیز .سعی کن توی پست پرو دور دستها سرآب کویر رو شبیه سازی کنی
موفق باشی.
من هنوز تو کف رنگتم :د
میخوام یه فورد باحال مدل کنم که کار بعدی در بست ماله خودم باشه :د
انش الله تو کار بعدی پست پرو قوی تری رو کار میکنم
ممنون
مهران ترجمه کن ببینم چی میگی؟ مدل ماشین مال خودته ولی می تونیم از سایت viz دانلود کنیم؟
سلام
کار بعدیم کا بازم یه خروجی ماشین هست اونو خودم مدل میکنم
این مدل امادس که تو سایت ویز پیپل میتونی دان کنی.

خوب شده.
البته بیابون یکم پشت ماشین بلورش غیر طبیعیه. ولی جاده جنگلی خیلی خوب شده. زاویه ش هم بهتر از اون یکیه.
علاوه بر hdr نور اضافی هم گذاشتی؟ چون شدت نور سمت راست یکم زیادشده (نسبت به بک گراند.
ولی در کل عالیه
گل گفتی...

دیگه تقریبا همه چیز فیزیکی درست کردم که طبیعی بشه
hdir همراه با 2 نور دیگه(vray sun , dom) که برای سایه و کمکی بودن روشنایی میزارم
hdri خالی فقط نور و کمی سایه ملیح رو تامین میکنه و جالب نمیشه

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی خوبه خسته نباشی. فقط اگه وقت کردی برای ماشینت برف پاک کن هم بزار چون اگه بارون بیاد راننده می روه تو دره.:green:

برف پاکن داره :د
فقط حاشیه کاپوت بزرگه که باعث شده برف پاکن کن کم پیدا باشه

ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
یه vraylight بزار و اونو به dom تبدیل کن
بعد قسمت تنظیماتش یه جایی داره به نام texture چیزی که به Environment map دادی اینجا هم instance کن
این تکنیک خیلی به طبیعی بودن نور و اتمسفر و حتی ایجاد سایه های بهتر کمک میکنه

mahdi.b

Member
آقا خسته نباشی .. خیلی عالی .. یه گرد و خاک نیاز داره .. فکر کنم یه سرچ بزنی dust footage یا image بتونی یه چیزی که به این بخوره رو پیدا کنی و بعد تو فتوشاپ کامپش کنی ..ولی یه موضوعی چرا رفلت زمین رو ماشین معلوم نیست ؟ مگه زمین یه فقط یه متریال matte/shadow هست ؟

Mehran coyote

Well-Known Member
بله فقط یه متریال matt/shadow هست که البته به دو روش میشه انجام دادش

رفلکت ها خیلی به زاویه دوربین بستگی داره و به نظر من خیلی خوب در آوردم چون بعضی از کارهای بچه ها رو میبینم کنترل نشده به بدنه رفلکت میدن
برای اثبات صحبتم دو مدل از عکس که واقعی هستن رو گذاشتم تا مقدار رفلکت بنده رو ببینید

پیوست ها

• 2r6cwf5.jpg
    2r6cwf5.jpg
    84.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 2zr3hnq.jpg
    2zr3hnq.jpg
    139.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14

mhsh

Banned
کارت خوبه
چند تا نکته
1. تو کار جنگل نور محیط با سایه ماشین نمی خوره، سایه درخت ها و رفلکت درخت ها روی شیشه نیست
2. کار بیابان بهتره :(

mahdi.b

Member
بله فقط یه متریال matt/shadow هست که البته به دو روش میشه انجام دادش

رفلکت ها خیلی به زاویه دوربین بستگی داره و به نظر من خیلی خوب در آوردم چون بعضی از کارهای بچه ها رو میبینم کنترل نشده به بدنه رفلکت میدن
برای اثبات صحبتم دو مدل از عکس که واقعی هستن رو گذاشتم تا مقدار رفلکت بنده رو ببینید

البته به بدنه ی ماشین هم خیلی ربط داره ولی شاید اگه (البته نظر بندست فقط) camera projection انجام میدادی و تکسچر زمین رو انتقال میدادی به گراند رفلکت زمین هم رو ماشین میداشتی .. البته کار زیبایی هست و این چیزی که عرض کردم نقص خاصی به حساب نمیاد ..

sasan irani

Well-Known Member
اقا من هر کاری میکنم با hdri1رندر بگیرم همش این لاستیکهای ماشین رو هواست جریان این چیه؟
ممنون میشم بگی

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام ساسان عزیز
اگه عجله داری همینطوری یه توضیح کلی میدم ولی اگه میتونی صبر کن، چون خیلی از بچه ها با hdri مشکل دارن بزار تا فردا یه آموزش رندرینگ با HDRI به صورت فیلم میسازم و تقدیم بچه های گل سایت میکنم. :rose:

goodzila46

Active Member
البته من عددی نیستم ها، اما به نظرم سایه ماشین درست نیست ، در واقع جهتش درسته ، اما مرز سایه به نظرم می تونست قوی تر باشه، در کل بازم با اینکه من عددی نیستم اما خیلی طبیعیه، من هم با عارف موافقم ، اگه سطح پست پروت رو هم به سطح بقیه مهارت های الانت برسونی کارهای دو چندان قوی تر می شه.

:d

جدیدترین ارسال ها

بالا