سلام دوستان به نظرتون بعنوان صفحه اصلي يك برنامه مالتي مديا براي گروه سني كودك كدوم يكي جذاب تره؟
evil_gates اين نيز بگذرد ... May 26, 2010 #1 سلام دوستان به نظرتون بعنوان صفحه اصلي يك برنامه مالتي مديا براي گروه سني كودك كدوم يكي جذاب تره؟ پیوست ها 1.jpg 374.7 کیلوبایت · بازدیدها: 22 2.jpg 572.4 کیلوبایت · بازدیدها: 24
o_real_love Well-Known Member May 26, 2010 #2 سلام طرح هات خوب شده ولی به نظر من اون که آبی داره محیط بهتری داره و بیشتر به چشم میاد اون سبزه خیلی شلوغه
سلام طرح هات خوب شده ولی به نظر من اون که آبی داره محیط بهتری داره و بیشتر به چشم میاد اون سبزه خیلی شلوغه
main Well-Known Member May 26, 2010 #3 طرح های جالبی شده از آبیه بیشتر خوشم اومد نمی دونم چرا (؟) شاید واسه این بود که یه شلوغی خاصی داشت خوشم اومد و البته بچگانه تر بود در هر صورت فک کنم روی متن هاش کار کنی عالیی تر هم میشه . مخلصت main
طرح های جالبی شده از آبیه بیشتر خوشم اومد نمی دونم چرا (؟) شاید واسه این بود که یه شلوغی خاصی داشت خوشم اومد و البته بچگانه تر بود در هر صورت فک کنم روی متن هاش کار کنی عالیی تر هم میشه . مخلصت main
Erfan Well-Known Member May 27, 2010 #6 طرح های زیبایی از آب در اومده، من به شخصه دومی رو بیشتر میپسندم چرا که میشه خیلی روش مانور داد. طرح اولی هم در جای خودش قشنگه ولی دومی جذاب تر هست
طرح های زیبایی از آب در اومده، من به شخصه دومی رو بیشتر میپسندم چرا که میشه خیلی روش مانور داد. طرح اولی هم در جای خودش قشنگه ولی دومی جذاب تر هست