Hide Project

Little-Demon

Well-Known Member
سلام به همه

می بخشید من یادم رفته کدوم پلاگین بود و یا قطعه کد که یه پروسه رو تو Task Managerمخفی می کرد؟
اگه میشه لطف کنین ....

سوال دومم اینه که من میخوام دستوراتی که میخوام رو به صورت پنهان و بدون باز کردن Command Prompt در اون وارد کنم مثل خود ویندوز ...میشه این کار رو کرد کجاست ؟جریانش چیه؟

Little-Demon

Well-Known Member
انگار این سوال ها خیلی انجامش بعیده از ام ام بی که هیچ کس جواب نمیده ....Silver جان شما که دیگه باید یه چیزی بگب بهتر سر در میاری آخه......بقیه دوستان ؟ مهران جان؟ بقیه ؟ پس یه چیزی بگید.....مهمه ها.....

aff - SEvEN

Banned
سلام آقاي littledemon ...
Tweak پلاگين بود ديگه فکر کنم ... البته من چون هيچ وقت با اين پلاگينا کار نکردم نظر قطعي نمي دم ... !
اينو آقا سيلور اگر فرصت کنن دقيق تر جواب ميدن ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته من فکر کنم اصلا کل سوالتونو هنوز نفهميدم ! ببخشيد اگه نامربوط بودش جوابم ! !

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
والا براي سوال اولت فكر مي‌كنم ( مطمئن نيستم ) پلاگين MISCY باشه !
واسه سوال دومت هم ميتوني از فايل‌هاي دسته اي يا Batch File استفاده كني. (فايل‌ها با پسوند Bat )

تا بعد...!

Little-Demon

Well-Known Member
روش کار با این فایل ها رو نمی دونم میشه توضیح بدین در ضمن پلاگین MiscY هم نبود......

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
مي‌خواي چه دستوراتي رو اجرا كني ؟؟؟

تا بعد...!

Little-Demon

Well-Known Member
نه سیلور جان پنجره نه یک پروسه در حال اجرا از لیست پروسه ها مخفی شه ....میشه؟

در ضمن برای داس هم نمی شه با برنامه ای و یا فرمانی وقتی یک سری اطلاعات را در داس نویشتیم در یک جا ذخیره کنه؟ و یا به ما بده یعنی متون داخل داس کپی بشه تو یه فایلی که من میخوام......جریان چیه؟/؟

silvercover

کاربر متخصص
نه سیلور جان پنجره نه یک پروسه در حال اجرا از لیست پروسه ها مخفی شه ....میشه؟

در ضمن برای داس هم نمی شه با برنامه ای و یا فرمانی وقتی یک سری اطلاعات را در داس نویشتیم در یک جا ذخیره کنه؟ و یا به ما بده یعنی متون داخل داس کپی بشه تو یه فایلی که من میخوام......جریان چیه؟/؟

برای پلاگ این ببخشید، اشتباه کردم.

برای سوال دوم میتونی بعد از دستور داس یه علامت بزرگتر بزاری ( <) وبعدش مسیر فایل متنی رو که میخای نتایج توش ذخیره بشه بدی مثل این:

کد:
Dir c: >c:\res.txt

silvercover

کاربر متخصص
متاسفانه بنده چیزی رو برای مخفی کردن یه پراسس به خاطر نمیارم.
ببخشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا