با سلام همینجور بیکار بودم , اینو زدم. در مورد رنگ بندی نظرتون رو بگید. با تشکر.
EMIRATES Active Member Jun 15, 2008 #1 با سلام همینجور بیکار بودم , اینو زدم. در مورد رنگ بندی نظرتون رو بگید. با تشکر. آخرین ویرایش: Jun 15, 2008
hajhosssein Member Jun 16, 2008 #4 حالا که بیکار بودی یه نمه بیشتر کار می کردی مثلا درخشش خارجی آبی خوب نیست ( با توجه به زمینه ) درخشش داخلی سفید هم طرح کلی رو زیر سوال برد ای کاش یه فونت دیگه هم انتخاب می کردی و رفلکت رو هم بالا تر ببر و بچسبون به نوشته اصلی موفق باشید
حالا که بیکار بودی یه نمه بیشتر کار می کردی مثلا درخشش خارجی آبی خوب نیست ( با توجه به زمینه ) درخشش داخلی سفید هم طرح کلی رو زیر سوال برد ای کاش یه فونت دیگه هم انتخاب می کردی و رفلکت رو هم بالا تر ببر و بچسبون به نوشته اصلی موفق باشید
M mehdinasiri پارس لند گروپ Jun 17, 2008 #5 ترکیب رنگ انتخابی شما بسیار شیک هست اما از نظر فنی و انتخاب فونت کمی باید دقت عمل داشته باشید.
EMIRATES Active Member Jun 17, 2008 #6 با سلام با تشکر از همه دوستان من فقط خواستم که یه تستی واسه انتخاب رنگ زده باشم ولی چشم در کار های بعدی از راهنمایی های شما استفاده میکنم. با تشکر.
با سلام با تشکر از همه دوستان من فقط خواستم که یه تستی واسه انتخاب رنگ زده باشم ولی چشم در کار های بعدی از راهنمایی های شما استفاده میکنم. با تشکر.