herfei mobtadi php kar asp kar grafist amator hame bekhunan

ramram

New Member
kheyli kheyli mohem
dustan modati ye projeye tup be zehnam reside ye chizi ke kulak mishe
ta hala 2 - 3 shahre majazi mesle orkut ya hi5 faaliat kardan
in site ha hame daraye moshkelati budan ke ejazeye estefadeye behine tar o az
kar baran migire age movafeghin ye projeye goruhi baraye sakhte ye
shahre majazi ba hadaf jahat dadan be estefadey mofid tar az internet dar iran
ro shoru konim ba tavajoh be hajm azim proje hamkari hameye shoma ro mi talabe
lotfan nazar bedin

iman_ebru

Active Member
من ترجمه ميكنم.
=====================
حرفه اي - مبتدي - php كا - asp كار - گرافيست - همه بخونن
=====================
خيلي خيلي مهم.
دوستان مدتيه يه پروژه توپ به ذهنم رسيده. يه چيزي كه كولاك ميشه. تا حالا 2 - 3 شهر مجازي مثل orkut يا hi5 فعاليت كردند. اين سايت ها همه داراي مشكلاتي بودنذ كه اجازه استفاده بهينه تر رو از كاربر ميگيره. اگه موافقين يه پروژه گروهي براي ساهت يه شهر مجازي با هدف جهات دادن به استفاده مفيد تر از اونترنت در ايران رو شروع كنيم. با توجه به حجم عظيم پروژه همكاري همه شما رو مي طلبه.
لطفا نظر بدين!
==============================
من يكي كه فعلا نظر نميدم تا ببينم بقيه چي ميگن ولي دي كل ميگم نميشه!

ramram

New Member
اشتباه نكنيد
منظورم فقط يه شهر مجازي معمولي نيست يعني يه چيزي مثل اوركات منظورم يه شهر واقعا مجازي با همه خصوصيات يك شهر مثل بازارها و مغازه ها و خيلي چيزاي ديگه اگه كسي پاي بگه تا كاملا توضيح بدم

oxygenws

Active Member
اینطوری بهتر شد :)
ولی فکر کردی که همین سیستم فروشگاه رو چطوری تو -ایران- راه بندازی؟؟

ramram

New Member
بله بسيار سادست من هميشه فكرام بزرگ ولي شدني
ببينيد به نظر شما روزانه چند نفر از يك فروشگاه بزرگ زنجيره اي ديدن مي كنند خونه پرش 500 نفر وقتي يه سايت قول بشه همين تعداد بيننده در روز ازش ديدن نمي كنن؟؟؟
بنابراين مشكل فقط مي مونه سر جابجايي هزينه ها و خريد و فرش كه اونم قرار نيست با افتتاح اوليه سايت افتتاح بشه ببينيد اولا كه بسياري از بانكها دارن رو مسئله كارت اعتباري كار مي كنن دوما بسياري از شركتها دارن كارت اعتباري بين المللي در ايران صادر مي كنن سوما طرح بازار يك گوشه خيلي كوچيك اين شهر كه براي راه اندازيش مي تونيم كمي صبر كنيم ولي تو يه شهر كه فقط فروشگاه نيست نمايشگاه آموزشگاه و خيلي چيزاي ديگه هم هست رو اين طرح بايد خيلي كار بشه و خيلي ها نظر بدن اين فقط يه طرح اوليست نه يه پروژه در حال اجرا بنابراين خيلي جاي كار داره...

جدیدترین ارسال ها

بالا