Fa Help Me - Multi media Builder

homa67

New Member
سلام
خسته نباشین

من تازه کار با نرم افزار مالتی مدیا بیلدر رو شروع کردم
میخوام یه اتوران بسازم یه چیزی تو مایه های پکیج های نرم افزاری (گردو و کینگ و لرد)
ولی میخوام تمام فایل هام(exe . mp3 , ...) داخل سی دی اتوران فقط و فقط داخل یک فایل اجرایی باشن

ممنون میشم راهنماییم کنید

elias-mo67

Member
سلام
به نظر من شما باید فایلتون رو بسازید بعد با نرم افزار تبدیل به فایل exe آون داخل یک مجموعه تبدیل کنید

elias-mo67

Member
سلام
منظورم اینکه شما با استفاده از نرم افزار های متنوعی مانند ستاپ فاکتوری میتونید فایلهاتون رو دریک مجموعه قرار بدهید اما یک ستاپ میسازه
یک روش دیگه هستش و اون با استفاده از نرم افزار Winrar هستش . با یک سرچ داخل گوگل نمایید . مثلا این سایت
اگه کمکی از من ساخته هستش من در خدمتم

• Like
Reactions: mqt

mqt

Member
ولی به نظر من VMWare ThinApp Setup capture بهتره.
فقط هنگام کار با نرم افزار اون موقعی که باید نرم افزار رو برای پرتابل کردن نصب کنیم به جای نصب، فایل های ساخته شده رو که میخواهید تبدیل به یه فایل بکنید توی یه پوشه کپی کنید.
اون هم فکر میکنه شما نرم افزار نصب کردید و بعد به راحتی به یه فایل تبدیلش میکنه.

Amit13

Well-Known Member
میخوام تمام فایل هام(exe . mp3 , ...) داخل سی دی اتوران فقط و فقط داخل یک فایل اجرایی باشن
در حدي نيستم كه بخوام سوالي رو جواب بدم ولي اين چيزي كه ميخواين خود بيلدر قابليتش رو داره.
شما ميتوني فايل هاي جانبي مثل mp3 و mid و.... رو embedded كنيد داخل فايل exe كه بيلدر تحويل ميده.يعني داخل سي دي شما ميشه فقط و فقط يك فايل اجرايي Exe (و يك فايل سيستمي autorun.inf) باشه.
كلمه ي كليدي embedded رو داخل help بيلدر جستجو كنيد.

• Like
Reactions: mqt

mqt

Member
در حدي نيستم كه بخوام سوالي رو جواب بدم ولي اين چيزي كه ميخواين خود بيلدر قابليتش رو داره.
شما ميتوني فايل هاي جانبي مثل mp3 و mid و.... رو embedded كنيد داخل فايل exe كه بيلدر تحويل ميده.يعني داخل سي دي شما ميشه فقط و فقط يك فايل اجرايي Exe (و يك فايل سيستمي autorun.inf) باشه.
كلمه ي كليدي embedded رو داخل help بيلدر جستجو كنيد.
اینطوری یه عالمه طول میکشه تا اون فایل ها رو توی temp کپی کنه و بعد اجراشون کنه و به درد نمیخوره
(فایل های امبدد شده از مسیر زیر پیدا میشند):
کد:
%tmp%\MMBPlayer\

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
به نظر من بیخیال این موضوع بشید که همه رو توی یه فایل قرار بدید چون باعث میشه سرعت اتوران پایین بیاد و توی اجرا به مشکل بخورید شاید روی سیستم هایی که سرعت بالایی دارن به مشکل نخورید اما این اتوران ها روی همه نوع سیستمی قراره اجرا بشن و توی سرعت اجرا به مشکل برمیخورید

درضمن توی اون مجموعه های گردو و لورد همچین کاری صورت نگرفته که همه چی توی یک فایل قرار گرفته باشه فایل های مورد نیاز اتوران کنارش هستن و به صورت مخفی قرار داده میشن

جدیدترین ارسال ها

بالا