help me Copy right IDNA

من کپي رايت اي دي ان اي و تغيير دادم :oops:

حالا ديگه هيچي نمي ياد

[web:225386a88e]http://parsa-online.com/parsa/[/web:225386a88e] :cry:

zfarhad2003

Member
خوب شما نبايد همچنين كاري مي‌كردين هشدارهاي قبلي رو آقا ثارالله داده بودن.

sarallah

Member
دوباره از همون جایی که تغییر دادی برش گردون درست میشه !

باید دقیقا همون بشه ها ...

mosi-online

Member
من كه همون اول به اين نتيجه رسيدم...
حتي يه aرو ورداري همينطوري ميشه...

zoghal

Active Member
بابا اقاي ثارالله خود شركت ناك هم اين كارو نكرده كه شما كردين اما چيز جالبي بود

بله کاملا موافقم اصلا درست نيست که براي يه برنامه اوپن سورس کپي رايت بزاريد. ميتونيد اصلا فارسيش نکنيد يا وقتي فارسيش کرديد در ازاي اون پول بگيريد ولي گذاشتن کپي رايت درست نيست
شايد يه توضيحي راجع به GNU/GPL لازم باشه اينجا:
شما يک پروژه اوپن سورس رو انجام داديد و يا دولاپ کرديد که فارسي سازي هم جزو دولاپ محسوب ميشه و بقيه دارن ازش استفاده ميکنند.
استفاده کنندگان اجازه دارند هر چيزي که در ديد کاربر هست اعم از کپي رايت يا حتي اسم نيوک يا هر برنامه اي رو وردارن ولي نبايد اسم کساني رو که اين برنامه ها رو نوشتن از سورس برنامه حذف کنند يعني credit رو بايد بزارن باشه
اگه سازندگان کپي رايت بزارن اين برنامه از استاندارد GNU/GPL خارج شده و به نظر من حتي نيوک که محصولاتش رو خصوصي عرضه ميکنه از اين استاندارد خارج شده

عشق مدرن گفت:
بله کاملا موافقم اصلا درست نيست که براي يه برنامه اوپن سورس کپي رايت بزاريد. ميتونيد اصلا فارسيش نکنيد يا وقتي فارسيش کرديد در ازاي اون پول بگيريد ولي گذاشتن کپي رايت درست نيست
شايد يه توضيحي راجع به GNU/GPL لازم باشه اينجا:
شما يک پروژه اوپن سورس رو انجام داديد و يا دولاپ کرديد که فارسي سازي هم جزو دولاپ محسوب ميشه و بقيه دارن ازش استفاده ميکنند.
استفاده کنندگان اجازه دارند هر چيزي که در ديد کاربر هست اعم از کپي رايت يا حتي اسم نيوک يا هر برنامه اي رو وردارن ولي نبايد اسم کساني رو که اين برنامه ها رو نوشتن از سورس برنامه حذف کنند يعني credit رو بايد بزارن باشه
اگه سازندگان کپي رايت بزارن اين برنامه از استاندارد GNU/GPL خارج شده و به نظر من حتي نيوک که محصولاتش رو خصوصي عرضه ميکنه از اين استاندارد خارج شده
آقا روي خود فايل نميشه تغيير داد

بلکه بايد از phpmayadmin اين کارو انجام داد

البته وقتي که ايمپرت شده و هيچ مشکلي هم در سر راه شما نمياد

اين خاصيت همه ي فايل هاي sql. ناک و کلاٌ پي اچ پي هست

و کسي کاري انجام نداده که وقتي تغيير بدي کار نکنه

>>قابل توجه بعضيا که ما مخلصشونيم<<

جدیدترین ارسال ها

بالا