زبراش و فوتوشاپ:rose:
CG_Master کاربر متخصص انیمیشن Aug 18, 2010 #2 سلام باحال شده خسته نباشی من دو تا سوال داشتم 1: متریالی که تو زیبراش بهش دادی چی بود .. فقط اسمشو بگو 2:میخوام بدونم آیا نرما مپ گرفتی ؟ روی صورت کاراکترت الان بع غیر از دیفیوز باز چه مپی هست ممنون
سلام باحال شده خسته نباشی من دو تا سوال داشتم 1: متریالی که تو زیبراش بهش دادی چی بود .. فقط اسمشو بگو 2:میخوام بدونم آیا نرما مپ گرفتی ؟ روی صورت کاراکترت الان بع غیر از دیفیوز باز چه مپی هست ممنون
winsent Banned Aug 18, 2010 #3 سلام. این کارتون نسبت به کارهای قبلی شما یه سر و گردن بالاتره و واقعا فوق العاده است. پیشنهاد=گالری کارهای برتر کاربران موفق باشید...
سلام. این کارتون نسبت به کارهای قبلی شما یه سر و گردن بالاتره و واقعا فوق العاده است. پیشنهاد=گالری کارهای برتر کاربران موفق باشید...
sharin Member Aug 18, 2010 #4 سلام مهام. ببينم اين همون اي نيست كه شبيه پيرمردهاي قزويني شده بود؟؟ ايول خيلي عالي شده. موفق باشي. ياعلي.
سلام مهام. ببينم اين همون اي نيست كه شبيه پيرمردهاي قزويني شده بود؟؟ ايول خيلي عالي شده. موفق باشي. ياعلي.
Mb3d Member Aug 18, 2010 #5 مرسی از همه reactor_master گفت: سلام باحال شده خسته نباشی من دو تا سوال داشتم 1: متریالی که تو زیبراش بهش دادی چی بود .. فقط اسمشو بگو 2:میخوام بدونم آیا نرما مپ گرفتی ؟ روی صورت کاراکترت الان بع غیر از دیفیوز باز چه مپی هست ممنون کلیک کنید تا باز شود... مرسی متریال هاش رو خودم می سازم از آماده استفاده نمی کنم کاراکتر هیچ تکسچری نداره همش vertex color هست
مرسی از همه reactor_master گفت: سلام باحال شده خسته نباشی من دو تا سوال داشتم 1: متریالی که تو زیبراش بهش دادی چی بود .. فقط اسمشو بگو 2:میخوام بدونم آیا نرما مپ گرفتی ؟ روی صورت کاراکترت الان بع غیر از دیفیوز باز چه مپی هست ممنون کلیک کنید تا باز شود... مرسی متریال هاش رو خودم می سازم از آماده استفاده نمی کنم کاراکتر هیچ تکسچری نداره همش vertex color هست