Hamzeh Photography Logo & Poster

coelho

Member
سلام به دوستای گلم
یه کار جدید زدم که برای یکی از دوستام که عکاس هستن کار کردم یه پوستر هم براشون طراحی کردم.لوگو رو میخواستم که فانتزی باشه به همین دلیل اینجوری هست،امیدوارم خوشتون بیاد...........

پیوست ها

• mj2.jpg
    mj2.jpg
    157.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • mj23.jpg
    mj23.jpg
    484.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

MahdiPOnline

New Member
خیلی قشنگه
به نظرم اگه حروف hamzeh توی عکسی که بک آبی داره هم اندازه و کاملا زیر هم باشن بهتر بشه

yas_d

Member
اولی ساده و زیباس دوسش داشتم:rose:
دومی یکم ابتداییه و رنگها جالب نیست. براشی هم که استفاده شده خوب نیست:)
GoOd LucK

SajadCG

کاربر فعال
لوگوش ایده جالبی داره.تبریک.
ولی می تونست بهتر اجرا بشه
چون که دوربین مربعی شکل نیست و همینطور
اگه یکم به جزئیات کار بیشتر توجه میکردید کار خیلی خوبی میشد.
موفق باشید.

coelho

Member
خیلی قشنگه
به نظرم اگه حروف hamzeh توی عکسی که بک آبی داره هم اندازه و کاملا زیر هم باشن بهتر بشه
خیلی ممنون
بله اونجوری هم خوب میشه یه تست میزنم...........
اولی ساده و زیباس دوسش داشتم:rose:
دومی یکم ابتداییه و رنگها جالب نیست. براشی هم که استفاده شده خوب نیست:)
good luck
ممنون مهربون
بیشتر روی لوگو مانور دادیم اون پوستر فقط یه کار سادست برای خالی نبودن عریضه:دی
هر دو خوف شده
ولی از لوگو خیلی خوشم اومد
موفق باشی
بسیار ممنون.پیروزمند باشی...............
لوگوش ایده جالبی داره.تبریک.
ولی می تونست بهتر اجرا بشه
چون که دوربین مربعی شکل نیست و همینطور
اگه یکم به جزئیات کار بیشتر توجه میکردید کار خیلی خوبی میشد.
موفق باشید.
مرسی نازنین
توی پست اول گفتم که قصد داشتم یه لوگوی فانتزی باشه به خاطر همین مربعیش کردم شما میدونید که سر انسان بیضی شکل هست ولی در کاریکاتور میتونیم اونرو به صورت مربع یا مثلث یا هر شکل دیگه ای در بیاریم.در مورد جزئیاتم میخواستم یه چیز ساده باشه که منظور و هدف رو برسونه جزئیات توی لوگو مهم نیست بلکه سادگی و در عین حال گیرایی اون خیلی مهمه.موفق باشی........

MOSTAFA

کاربر فعال
کار خوبی شده البته یکم تکراری هست ولی خوبه
فکر کنم یکم از مفهوم فانتزی دور شدید، درواقع چیزی که بشه سبک فانتزی بش گفت و طرح رو توی اون قالب آورد رو توی این کار نمیبینیم
اصولا فرم های منظم کمتر توی کارهای فانتزی استفاده میشه و بیشتر سعی میشه از فرم های نامنظم استفاده بشه...
یه سوال، اون دو خط توی لنز نشون دهنده و نماد چی هستن؟ چون فکر میکنم اضافی باشن و مفهوم خاصی رو نرسونه، یا اگه مفهومی دارن در انتقالش خیلی خوب نتونسته عمل بشه
پوستر خوبه ولی میشد بهتر از این هم کار بشه مثلا روی ترکیب رنگ آبی...البته توی طرح خیلی به عکاسی اشاره نشده و تمام پیام رو در متن و لوگو قرار دادید
در کل کارهای خوب و قابل قبولی هستن
موفقیتـ

coelho

Member
کار خوبی شده البته یکم تکراری هست ولی خوبه
فکر کنم یکم از مفهوم فانتزی دور شدید، درواقع چیزی که بشه سبک فانتزی بش گفت و طرح رو توی اون قالب آورد رو توی این کار نمیبینیم
اصولا فرم های منظم کمتر توی کارهای فانتزی استفاده میشه و بیشتر سعی میشه از فرم های نامنظم استفاده بشه...
یه سوال، اون دو خط توی لنز نشون دهنده و نماد چی هستن؟ چون فکر میکنم اضافی باشن و مفهوم خاصی رو نرسونه، یا اگه مفهومی دارن در انتقالش خیلی خوب نتونسته عمل بشه
پوستر خوبه ولی میشد بهتر از این هم کار بشه مثلا روی ترکیب رنگ آبی...البته توی طرح خیلی به عکاسی اشاره نشده و تمام پیام رو در متن و لوگو قرار دادید
در کل کارهای خوب و قابل قبولی هستن
موفقیتـ
ممنون مصطفی جان
اگر فانتزی نیست پس توی چه طبقه ای دسته بندی میکنید؟ کارای فانتزی در نظر من اصولا کارایی هستن که از هیچ قانون خاصی تبعیت نمیکنن حالا میخواد توش نظم باشه یا نباشه.
اون دوخط هم علامت Pause هستش و نشان این هست که عکاس وقتی عکسی رو میخواد بگیره اندکی مکث میکنه تا ببینه اون صحنه مناسبه یا نه و بعد نمارو ثبت میکنه و خود یکجور نماد ثبت و ایستایی هم هست.موفق باشید...............

MOSTAFA

کاربر فعال
ممنون مصطفی جان
اگر فانتزی نیست پس توی چه طبقه ای دسته بندی میکنید؟ کارای فانتزی در نظر من اصولا کارایی هستن که از هیچ قانون خاصی تبعیت نمیکنن حالا میخواد توش نظم باشه یا نباشه.
درمورد فانتزی شاید تعریف منو شما فرق داشته باشه از این کلمه، تعریف شما خیلی کلی هست در اغلب سبک ها این نکته وجود داره...ولی از دید من این کار میتونست اون ویژگی فانتزی بودن بیشتر درونش نمایان بشه الان خیلی با اغلب لوگو های دیگه تفاوت نمیکنه(از لحاظ سبک و این که گفتید کار ویژگی فانتزی داره)
با دیدن 2تا کار زیر میشه متوجه شد که کدون بیشتر به فانتزی نزدیک تره منظور منم همین هست
اون دوخط هم علامت Pause هستش و نشان این هست که عکاس وقتی عکسی رو میخواد بگیره اندکی مکث میکنه تا ببینه اون صحنه مناسبه یا نه و بعد نمارو ثبت میکنه و خود یکجور نماد ثبت و ایستایی هم هست.
خب همونطور که حدس میزدم خیلی نتونستید این مفهوم رو به درستی برسونید شاید به خاطر این باشه ما علامت های play و pause رو بیشتر نماد دوربین فیلم برداری میدونیم و فیلم توی ذهن ما تداعی میشه تا عکس
موفقیتـ:rose:

پیوست ها

• inشdex.jpg
    inشdex.jpg
    7.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • index.jpg
    index.jpg
    6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

m.shalalvand

New Member
لوگوي بسيار زيباي بهت تبريك ميگم براي اين كار زيبات از ديدنش لذت بردم موفق باشي

جدیدترین ارسال ها