خیلی ممنونخیلی قشنگه
به نظرم اگه حروف hamzeh توی عکسی که بک آبی داره هم اندازه و کاملا زیر هم باشن بهتر بشه
ممنون مهربوناولی ساده و زیباس دوسش داشتم
دومی یکم ابتداییه و رنگها جالب نیست. براشی هم که استفاده شده خوب نیست
good luck
بسیار ممنون.پیروزمند باشی...............هر دو خوف شده
ولی از لوگو خیلی خوشم اومد
موفق باشی
مرسی نازنینلوگوش ایده جالبی داره.تبریک.
ولی می تونست بهتر اجرا بشه
چون که دوربین مربعی شکل نیست و همینطور
اگه یکم به جزئیات کار بیشتر توجه میکردید کار خیلی خوبی میشد.
موفق باشید.
ممنون مصطفی جانکار خوبی شده البته یکم تکراری هست ولی خوبه
فکر کنم یکم از مفهوم فانتزی دور شدید، درواقع چیزی که بشه سبک فانتزی بش گفت و طرح رو توی اون قالب آورد رو توی این کار نمیبینیم
اصولا فرم های منظم کمتر توی کارهای فانتزی استفاده میشه و بیشتر سعی میشه از فرم های نامنظم استفاده بشه...
یه سوال، اون دو خط توی لنز نشون دهنده و نماد چی هستن؟ چون فکر میکنم اضافی باشن و مفهوم خاصی رو نرسونه، یا اگه مفهومی دارن در انتقالش خیلی خوب نتونسته عمل بشه
پوستر خوبه ولی میشد بهتر از این هم کار بشه مثلا روی ترکیب رنگ آبی...البته توی طرح خیلی به عکاسی اشاره نشده و تمام پیام رو در متن و لوگو قرار دادید
در کل کارهای خوب و قابل قبولی هستن
موفقیتـ
درمورد فانتزی شاید تعریف منو شما فرق داشته باشه از این کلمه، تعریف شما خیلی کلی هست در اغلب سبک ها این نکته وجود داره...ولی از دید من این کار میتونست اون ویژگی فانتزی بودن بیشتر درونش نمایان بشه الان خیلی با اغلب لوگو های دیگه تفاوت نمیکنه(از لحاظ سبک و این که گفتید کار ویژگی فانتزی داره)ممنون مصطفی جان
اگر فانتزی نیست پس توی چه طبقه ای دسته بندی میکنید؟ کارای فانتزی در نظر من اصولا کارایی هستن که از هیچ قانون خاصی تبعیت نمیکنن حالا میخواد توش نظم باشه یا نباشه.
خب همونطور که حدس میزدم خیلی نتونستید این مفهوم رو به درستی برسونید شاید به خاطر این باشه ما علامت های play و pause رو بیشتر نماد دوربین فیلم برداری میدونیم و فیلم توی ذهن ما تداعی میشه تا عکساون دوخط هم علامت Pause هستش و نشان این هست که عکاس وقتی عکسی رو میخواد بگیره اندکی مکث میکنه تا ببینه اون صحنه مناسبه یا نه و بعد نمارو ثبت میکنه و خود یکجور نماد ثبت و ایستایی هم هست.