Hair

سلام دوستان!!!!!!!!!
می خواستم بدونم از Hair چقدر استفاده میشه و همینطور از fur؟ بنظر من که زیاد کار برد ندارن چون با پلاگین shave&haircut همه کار رو میشه کرد .این پلاگین واقعا جذابه و هم راحت من عاشق این پلاگینم !

Mandana

Active Member
سوالتون واضح نیست.یعنی چی چقدر استفاده میشه؟جاهایی که لازمه استفاده میشه بعلاوه برای ماها که همه پلگینی ریخته تو دست و بالمون نیت..خیلی شرکتها حاظر به پرداخت هزینه برای پلگین اضافی برای مو نیستن
موفق بباشین

navanama

Active Member
پلاگینی که اسم بردی تقریباً تمام نیازهارو رفع میکنه ولی واسه مایی که راحت در اختیارش داریم اونور واسه استفاهده از پلاگین خیلی محدودیت کپی رایت دارن بخاطر همین از خود hair , fur مایا استفاده میکنن

یعنی اجازه نمیدن که یه انیماتور از یه پلاگین کپی بگیره وبا خیال راحت از اون استفاده کنه ؟؟؟در حالی که تو ایران حتی خود نرم فزار مایا و اینا رو به قیمت 1000 تومان میفروشن حتی آموزش هاشونو . واقعا قانونشون قانون خفنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maya_22

Well-Known Member
شیو مشکلش اینه که سنگینه و خوبیش اینه که خروجی کرو میده
فر و هیر درسته یک کم سخته ولی همیچن کم کار برد نیست و قدرت بالایی داره مخصوصا فر که اصول خودش را داره برا گار کردن و سرعت پایینتری نسبیت به شیو رندر میشه
هردوش خوبن ولی من خودم فر را به شیو ترجیح میدم مگه مواقع خاص

navanama

Active Member
یعنی اجازه نمیدن که یه انیماتور از یه پلاگین کپی بگیره وبا خیال راحت از اون استفاده کنه ؟؟؟در حالی که تو ایران حتی خود نرم فزار مایا و اینا رو به قیمت 1000 تومان میفروشن حتی آموزش هاشونو . واقعا قانونشون قانون خفنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه داداش میتونی استفاده کنی اما وقتی رندر گرفتی خواستی بدی بیرون میان میگن این لایسنس پلاگینی که استفاده کردی کجاست ؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا