Hack

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام
این طرح رو به درخواست یکی از دوستان زدم برای سایت هک. Hack site

منتظر نظراتتون هستم .:cool:

boobian

Active Member
جالب نشده آدم رو گیج می کنه 0101 هاش هم ب ریزتر باشه و نمایان تر قشنگ تره و اون شکل وسط رو هم که نفهمیدم چیه تکست هک هم نمایان نیست .
موفق باشید .:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
خیلی رادیال بلور دادی چشم آدم اذیت میشه و مجبور میشه مخاطب سریع ازش بگزره
یکم روی زمینه کار کن به فکر یه طرح نو باش چون این زمینه ماتریکسی یک مقداری قدیمی شده:wink:
موفق باشی:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
مرسی از boobian و Gilasi باید بیشتر کار بشه به نظر خودمم ماتریکسی قدیمی شده مرسی از توجهتون:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
به جای اینکه توی فایل آپلود میکردی، توی همین مجیدآنلاین به صورت همون عکس آپ میکردی!!!

در مورد طرحت: یه حالت خاصی داره، یعنی نمیتونم با طرح ارتباط برقرار کنم!! احساس میکنم جای کار بیشتر داره. روی همه ی کار هم از یه فیلتر استفاده نکنی، بهتره، چون الان همه چی با هم قاطی شده!
موفق باشی.

Morteza-MH

Member
هر چی کار ساده و سنگین و در عین حال قشنگ باشه ، جالب تره

شما یکم زیاد شلوغش کردی

اگر می خواهی ماتریکسی کنی می تونه از مراحل زیر این کار رو بکنی :

...

1. به Filter>Texture>Grain برو و Intensity رو بر روی 100 و Contrast را روی 90 تنظیم کن . و در منوی Grain Type نیز Vertical رو انتخاب کن .

2. به Filter>Artistic>Neon Glow برو و عدد Glow Size رو روی 5 و Glow Brightness را روی 20 تنظیم کن ، Glow Color را بر روی رنگ سبز تنظیم کن .

3. حالا به Filter>Stylize>Glowing Edges برو و Edge Width را 1 و Edge Brightness را روی 6 و Smoothness را روی 2 تنظیم کنید .

4. و در آخر به Filter>Blur>Motion Blur برو و Angle را روی 90 و Distance را روی 3 قرار بده .

THE END

PrinceofCs

Well-Known Member
هر چی کار ساده و سنگین و در عین حال قشنگ باشه ، جالب تره

شما یکم زیاد شلوغش کردی

اگر می خواهی ماتریکسی کنی می تونه از مراحل زیر این کار رو بکنی :

...

1. به Filter>Texture>Grain برو و Intensity رو بر روی 100 و Contrast را روی 90 تنظیم کن . و در منوی Grain Type نیز Vertical رو انتخاب کن .

2. به Filter>Artistic>Neon Glow برو و عدد Glow Size رو روی 5 و Glow Brightness را روی 20 تنظیم کن ، Glow Color را بر روی رنگ سبز تنظیم کن .

3. حالا به Filter>Stylize>Glowing Edges برو و Edge Width را 1 و Edge Brightness را روی 6 و Smoothness را روی 2 تنظیم کنید .

4. و در آخر به Filter>Blur>Motion Blur برو و Angle را روی 90 و Distance را روی 3 قرار بده .

THE END

مرسی از توضیحات خوبتون و به جا.
در مورد کار من سعی کردم بیشتر روی 01 ها کار کنم و البت که کار شلوغی شده :-?
بازم ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا