graphit modeling tools 3d max 2012 x64

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش یه مشکلی توی 3d max 2012 x64 برام پیش اومده که هر کاری کردم نتونستم حلش کنم اینه که از شما دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنین که برا رفعش چیکار باید بکنم
راستش مشکل بنده اینه که توی 3d max 2012 x64 در قسمت زیر منوها قسمتی است بنام graphit modeling tools که در این نوار ابزار در قسمت یا تب freeform زیر مجموعه paints و اشکال دیگری که داشته موجود نیست یعنی راحت تر بگم غیب شده نمیدونم چرا اینطوری شده و هر کار ی کردم برا رفعش نشد که نشد freeform.JPG
خود نرم افزار رو از نو نصب کردم نشد ، یه ورژن بالاتر یعنی 2013 رو نصب کردم نشد ، سیستم رو به عقب برگردوندم باز هم نشد حال موندم چیکار کنم

از دوستان خواهش میکنم که بنده رو راهنمائی کنن که برای رفع مشکل چیکار باید بکنم

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
دوست عزیز مشکل اینجاست که شما هیچ چیزی تو صحنه نداری و تازه اگرم داشتی باید به editable poly تبدیلش کنی. اون موقع اون گزینه ها میاد :)

rrss

Active Member
باسلام خدمت دوستان عزیز دوست گلم madmaster_3d عزیز از اینکه به اینجا سر زدین و بنده رو مورد لطفتون قرار دادین ازتون خیلی متشکرم خیلی بزرگوارین خیلی و ضمنا از بابت جوابتون باید عرض کنم که راهنمائی مفیدی بود و از این بابت ازتون بینهایت متشکر و سپاسگذارم و با راهنمائی و لطف شما بالاخره تونستم مشکلم رو حل کنم و از این بابت باز هم ازتون ممنون وسپاسگذارم و ضمنا از همه دوستانیکه لطف کردند و به اینجا سر زدند متشکرم و ازشون ممنونم ارادتمند rrss

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا من نوکرتم.من کی باشم که بخوام بیام اینجا کمک کنم یا نکنم. ما هم یک زمانی مشکل داشتیم و داریم.باید همه به هم کمک کنیم عزیزم. این همه جمله نیاز نبود. :) یک روز هم شما به من یا یکی دیگه کمک خواهی کرد :mad:

rrss

Active Member
دوست گلم madmaster_3d عزیزم
اگه بنده توفیق پیدا کردم ازتون تشکر ی هر چند اندک کرده باشم در مقابل لطف جنابعالی که نسبت به بنده کردین هیچه و ضمنا باید بگم باشما موافقم که همه باید به همدیگه کمک کنیم چون روزی خواهد شد که خودمان به کمک دیگران نیاز داشته باشیم
ضمنا باید بگم که شما خیلی آقایی و خیلی بزرگوار و تشکر از شما وظیفه بنده بود باز هم از لطفی که کردین ازتون متشکرم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا