قالب Golden Cheverlet Camaro RS

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
key shot اشغاله پیشنهاد میکنم بکش کنار ازش من الان 2 هقتست باهاش کار میکنم ، جدی میکم و اخطار میدم باهاهش کار نکن همون ویری هم سریع تر هم بهتر
این نرم افزار واسه کار هایی صنعنی و تبلیغاتی خیلی مناسبه نه این رندر ها . با LuxRender کار کن کرش همینه اصلا !!!

حالا روشت کلا استباه بوده واسه رندر اگه میخوای بدنی اشکال کجاست بگم .:green:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
ایول من خوشم اومد از 10 ------- من 8 میدم

ممنون رفیق

key shot اشغاله پیشنهاد میکنم بکش کنار ازش من الان 2 هقتست باهاش کار میکنم ، جدی میکم و اخطار میدم باهاهش کار نکن همون ویری هم سریع تر هم بهتر
این نرم افزار واسه کار هایی صنعنی و تبلیغاتی خیلی مناسبه نه این رندر ها . با LuxRender کار کن کرش همینه اصلا !!!

حالا روشت کلا استباه بوده واسه رندر اگه میخوای بدنی اشکال کجاست بگم .:green:

ممنون به خاطر نظر
اون بالا هم گفتم اولین تلاش برای رندر استودیویی، یعنی هرچیزی می تونه توی این مقوله قرار بگیره
خوشحال میشم اشکال کارم رو بدونم

پ . ن : این Effecti که روی عکس اجرا شده رو خودم دوست داشتم و به نظرم مشکل نیست :D

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ممنون رفیق

ممنون به خاطر نظر
اون بالا هم گفتم اولین تلاش برای رندر استودیویی، یعنی هرچیزی می تونه توی این مقوله قرار بگیره
خوشحال میشم اشکال کارم رو بدونم

پ . ن : این Effecti که روی عکس اجرا شده رو خودم دوست داشتم و به نظرم مشکل نیست :D

سلام نه مشکل افکت نیست مشکل از استفاده نوره ...
قانون 6 ام هنر های تجسمی : کنتراست و تضاد یکی از مهمترین عنصر های زیبایی یک اثر میباشد .
یادت هست که ؟
خوب ببین کارت خیلی یکنواخت شده و این هم مشکل keyshot ـــه که ایجوری میکنه چون GI کاملا قلابیه !!!!!!!!
ساکال بعدی شیدر سازیته فکر میکنم مدل اواردی با 700 تا متریال اماده ی خود Keyshot رندر کردی ؟ اگه اره که مشکلت اینه اگه نه هم پس شیدر سازیت مشکل داره !
در کل خیلی خوب شده تبریک میگم
موفق باشی

M O R T E Z A

Son of South Darkness
سلام نه مشکل افکت نیست مشکل از استفاده نوره ...
قانون 6 ام هنر های تجسمی : کنتراست و تضاد یکی از مهمترین عنصر های زیبایی یک اثر میباشد .
یادت هست که ؟
خوب ببین کارت خیلی یکنواخت شده و این هم مشکل keyshot ـــه که ایجوری میکنه چون GI کاملا قلابیه !!!!!!!!
ساکال بعدی شیدر سازیته فکر میکنم مدل اواردی با 700 تا متریال اماده ی خود Keyshot رندر کردی ؟ اگه اره که مشکلت اینه اگه نه هم پس شیدر سازیت مشکل داره !
در کل خیلی خوب شده تبریک میگم
موفق باشی

ممنون واسه نظرت
در مورد رنگ کل کار هم باید بگم که توی فتوشاپ بهترین رنگی که تونستم از رندر خام در بیارم همین بود و اگه رندر اصلی رو ببینی کلاً از برنامه نا امید میشی( که انگار قبلاً شده بودی )
درسته تمام متریال ها از خود Keyshot بود و زیاد روی این قسمت مانور ندادم.

واسه من که تجربه خوبی شد، ممنون رفیق

m.n1362

Member
سلامkey shot به نظرم خیلی خوبه من باهاش کار کردم قبلا خوب بود خیلی خوب بود>>>>>>>>کارتم خوب شده

جدیدترین ارسال ها

بالا