Gmail

MrMohi

Active Member
آقا هر کی نوبت میخواد بره تو صف وایسه ...
زنبیل ممبیل هم قبول نمیکنیم ...

123456

Member
مال من هنوز نیومده

من هم هنوز بعد از سه روز نمی توانم کسی را اینوایت کنم اما فکر کنم فردا پس فردا فعال بشود و میام در خدمتم.

amir_s

Active Member
من نفهميدم چي شد
آقا مسيح اگر ميشه ليست جديد رو اينجا بذاريد ببينيم كه جي ميل ميخواد اينوايتش كنيم
ممون

Masih

Well-Known Member
متاسفانه عليرغم سفارشات زياد من دوستان به حرف من توجهي نكردن و با ارسالهاي پي در پي اين تاپيك رو شلوغ كردن براي همين ديگه دليلي نميبينم كه براي راحتي كارتون جدول بگذارم. هركس دوست داشت اين كار رو ادامه بده.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
amir_s گفت:
شما به بزرگي خودتون ببخشيد
لطفاْ

شرمنده امير جان! من نشستم و از بين 15 صفحه اون جدول رو مرتب كردم بعد اومدن دوباره با پستهاي الكي تاپيك رو شلوغ كردن. حالا خودشون هم برن دنبال اينوايت.

مسيح.

Saeid Taheri

Active Member
با اجازه آقا مسيح عزيز .

جناب faridj شما Invite شديد به اين ايميل فرستاده شد : [email protected]

جناب irandescco شما هم Invite شديد . چك كردن بالك يادتون نره !

جناب adelnet شما هم Invite شديد . چك كردن بالك يادتون نره !

جناب bdelphi شما هم Invite شديد .

جناب iman1981 شما هم Invite شديد . چك كردن بالك يادتون نره !

موفق باشيد .

MEHRDAD_INFO

New Member
سلام خدمت جوان هاي با حال ايران اقا خيلي با حالين منم مي خواهم قول ميدم اگه داشتم دعوت هم كنم نوكرتونم ممنون اينم ايميل من<<<<<[email protected]>>>>
جون من دعوت كنيد

sambol

Active Member
اقا اصلا هواي چه هاي قديمي سايت رو نداريد اين دفعه چهارم هست كه من در حواست ميدم لطفا دقت كنيد حال ما رو نگيريد. عجب اوضايي شده
[email protected]

Pooriya_Online

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
متاسفانه عليرغم سفارشات زياد من دوستان به حرف من توجهي نكردن و با ارسالهاي پي در پي اين تاپيك رو شلوغ كردن براي همين ديگه دليلي نميبينم كه براي راحتي كارتون جدول بگذارم. هركس دوست داشت اين كار رو ادامه بده.

مسيح.

بابا مسيح جان چرا اين چن وقته زود ناراحت ميشي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا