آقا من هم هستم smr_modarresy@yahoo.com ممنون
S sorooshdelon New Member Aug 25, 2004 #486 سلام آقايون و خانمها لطفا من رو هم فراموش نكنيد: [email protected]
R rahincom Member Aug 26, 2004 #487 الان 5 تا دعوت نامه Gmail بهم داده كه 3 تا شو مي تونم به هر كسي كه زودتر اين جا PM گذاشت بهش بدم. خواهشا ( جون مادرتون ) اگه Gmail داريد اينجا PM نذاريد. مرسي
الان 5 تا دعوت نامه Gmail بهم داده كه 3 تا شو مي تونم به هر كسي كه زودتر اين جا PM گذاشت بهش بدم. خواهشا ( جون مادرتون ) اگه Gmail داريد اينجا PM نذاريد. مرسي
R rahincom Member Aug 26, 2004 #491 r_hosseinkhani و neo_from_matrix براي شما دو نفر پيغام خصوصي فرستادم. مي تونيد از لينكي كه دادم در Gmail ثبت نام كنيد.
r_hosseinkhani و neo_from_matrix براي شما دو نفر پيغام خصوصي فرستادم. مي تونيد از لينكي كه دادم در Gmail ثبت نام كنيد.
R rahincom Member Aug 26, 2004 #495 rahincom گفت: جالبه 6 تا ديگه بهم invite داد Email ام. بدو بدو كه حراجش كردم. کلیک کنید تا باز شود... 5 تا invite ديگه هم اون يكي Email ام داشت. 11 نفر رو مي تونم invite كنم.
rahincom گفت: جالبه 6 تا ديگه بهم invite داد Email ام. بدو بدو كه حراجش كردم. کلیک کنید تا باز شود... 5 تا invite ديگه هم اون يكي Email ام داشت. 11 نفر رو مي تونم invite كنم.
S sirvan Member Aug 27, 2004 #498 [email protected] حتما invent هایی که میگیرید رو اینجا مصرف کنید که تساعدی توی همین سایت بتونیم همه Gmailدار بشیم!
[email protected] حتما invent هایی که میگیرید رو اینجا مصرف کنید که تساعدی توی همین سایت بتونیم همه Gmailدار بشیم!