مطمئنا" شما بدون نگاه کردن به مثال این دیدگاه رو دارید
اتفاقاً هر دو نمونه رو اجرا کردم و دیدم و بعد اون نظر رو نوشتم.البته کد نویسیش رو زیاد دقیق نشدم.اما جمله شما بشکل کلی بیان شده بود(چون داشتید درباره قواعد کدنویسی صحبت میکردید) و جسارتاً بجای اینکه بنویسین ((بجای استفاده از تایمر از عبارت شرطی استفاده کنید)) نوشتین از حلقه استفاده کنید و اصل جریان از همیتجا شروع شد. آخه منظور از حلقه در بیلدرFor...Next هست و If ...Then رو عبارت شرطی میگیم. اون موقع گمون میکردم توی این مثال , شما به کمک حلقه For ...Next مثال رو درست کردین و اون رو به اسکریپت تایمر ترجیح میدین.به همین دلیل و با توجه به شناختی که از شما داشتم برام تعجب آور بود و دوست داشتم دلیلش رو بدونم.
اما الان که با دقت به کدنویسی نگاه کردم دیدم دریغ از یک حلقه بکار رفته توی این مثال!!!؟و همه عبارت شرطی بوده و تازه فهمیدم سوء تفاهم در برداشتی هست که من و شما از حلقه داریم.و صددرصد اشتباه تایپی بوده که بر اثر ریزش ریاد اشک از چشمان مبارک حاصل شده پوریای عزیز

درضمن در نمونه ای که شما اصلاح کردین اگر با زدن اینتر کاربر نتونه به موقع پرش کنه و game over بشه کافیه چند ثانیه دیگه به همون حالت صبر کنه تا جمله سبز رنگ و زیبای WIN خودش ظاهر بشه

کی گفته نابرده رنج گنج میسر نمیشود؟؟ ;-)
حالا خودتون پیدا کنید پرتقال فروش را ;-)
در ضمن اینجانب بر طبق آخرین سندی که در دفترخانه اسناد ملی به ثبت رسوندم ارادتمند همه دوستان و مخصوصاً جنابعالی هستم
پ.ن
دوست عزیزsaadatmsg شما میتونید بجای چک کردن هر متغیر با یک عبارت شرطی جداگانه همه شرطها رو یکجا بنویسید.اینطوری موقع مشاهده کدنویسی ها درک اونها براتون راحت تر میشه.مثلاً کد شما به شکل زیر درمیاد
کد:
این کد شماست
If (x>302) Then
If (x<379) Then
If (y<92) Then
If (y>85) Then
Hide("gif")
Show("game over")
End
End
End
End