اینو با همون قابلیت بازی سازی می خواین پیاده کنید یا انیمیت معمولی !؟!!من یه جسم پیچیده دارم که مثلا از چپ به راست می خوام ناپدید بشه چجوری میشه این کارو کرد؟
دقیقا، بازیهایی مثل warcraft، Assasins creed، splinter cell ، و... با مکس درست شده.من شنیدم با max میشه بازی ساخت همچین چیزی درسته؟
از متریال top/bottom استفاده کن، جهتشو عوض کنمن یه جسم پیچیده دارم که مثلا از چپ به راست می خوام ناپدید بشه چجوری میشه این کارو کرد؟
با خود مکس مگه میشه بازی ساخت ؟!! منظورم اسکریپتها است نه دل و اینا هادقیقا، بازیهایی مثل warcraft، assasins creed، splinter cell ، و... با مکس درست شده.
بازی ها از الگوریتمهای رندر هم زمان یا ریئل تایم بهره میبره برا همینه که تو بازی ها مباحث پیچیده کند میشه.معمولا بازی های قدیمی ولی شاهکار medal of Honor , Return to the Castle Wolfenestain , با زبان قدرتمند Open Gl نوشتن. وقتی DirectX 10 اومد همه موتورها کاسه کوسه رو جمع کردن چون انقلابی تو موتورها بود.مثلا به Screen saver ویستا نگاه کنین یا رقص نور windows media player همه اینها با زبان Direct X نوشته شدن.منم یه سوال پیش اومد واسم،خواستم ببینم این موتورهای بازی،پلاگین هایی مثل Vray یا Mental یا Final.r یا Maxwell و......رو ساپورت میکنن یا نه.....؟
برای انیمیشن معمولیاینو با همون قابلیت بازی سازی می خواین پیاده کنید یا انیمیت معمولی !؟!!
موفق باشین
من بدون اینکه متریال اجسامم تغییر کنه می خوام مثلا یه خونه از سمت چپ به راست محو بشهسلام دوس جون؛
از متریال top/bottom استفاده کن، جهتشو عوض کن
موفق باشی
کاری نداره.هر چی که نمیفهمی برو تو Help .به خدا Help مکس کامل ترین Help بین نرا افزارهاست.تمام چیزهای خفن رو یاد میده.تو Help بخش Search هر کلمه کلیدی رو البته با املای کاملا درست وارد کن.مثلا چیزایی که دوستمون گفت.Opacity برای یه چیز مثل شیشه.هر متریالی بدی رنگ سیاه میشه جسم سخت رنگ سفید میشه شیشه.تو بازیها برای درست کردن یه شیشه شکسته از این ترفند استفاده میکنن.مثلا یه Mask درست میکنن.ترکها با رنگ سیاه و بقیه با رنگ سفید.لکه کثیفی همش با رنگ سیاه بقیه سفید.گرفتی؟؟؟؟؟!!! ^-^
گرادینت یه چیزی مثل طیف سیاه به سفیده.حالا بگو بعنی چی؟ یعنی بستگی به میزان سیاه تا سفیدی شفافیت تغییر میکنه!
من بدون اینکه متریال اجسامم تغییر کنه می خوام مثلا یه خونه از سمت چپ به راست محو بشه
ما کوچیکه هر چی مکس کاریم.ببین یه Babyloneبنداز.هر کلمه رو تو Helpمتوجه نمیشی معنیشو پیدا میکنی.شکلت چی هست.بذار تا کمکت کنم
1.آقا خیله خوب ببخشید چرا حالا می زنی؟!
.هلپ مکسخیلی کلی توضیح داده و با خوند خالی ش کسی مکس کار نمیشه
ما کوچیکه هر چی مکس کاریم.ببین یه Babyloneبنداز.هر کلمه رو تو Helpمتوجه نمیشی معنیشو پیدا میکنی.شکلت چی هست.بذار تا کمکت کنم
آقا من روش دومتونوو امتحان کردم ولیسلام,با دست پر برگشتم.
.
2:روش استفاده از يك gradiantramp :به دليل اينكه بايد خيلي ور ميزدم و سرتون درد ميگرفت شاتش رو گزاشتم,به ترتيب عدد.
2.5
با خود مکس مگه میشه بازی ساخت ؟!! منظورم اسکریپتها است نه دل و اینا ها