مرسی لطف دارینخیلی رویایی شده و در عین حال قشنگه
راستش خودم هم بیشتر داخلش به دلم نشست حالا از بیرون دارم رو یه فریم کار میکنم خدا کنه اون خوب شه دیگهsassyboy جا من با توش بیشتر حال کردم دمت گرم علی شده
سلامسلام.خوبید؟ کار خوبی شده.
حس شب رو خیلی خوب منتقل میکنه
مدل سازی کار خودتون هست؟
حس کامل آفریقا رو منتقل میکنه.من یاد اویل 5 اون صحنه ای که زامبی ها با موتور ما رو دنبال میکنن افتادم!
ویو جاده زیاد از ماشین چیزیرو معرفی نمیکنه.ببین اگه موضوعت معرفی جاده هست خوب یه بحثی اگه موضوعت ماشین هست خوب باید نوع زاویت فرق کنه
حتی اندازه لنز دوربین و میزان fov توی دید تتاثیر میزاره.
الان حتی ماشینت یه مقدار روی خط سفید اومده
چون توی جاده هست باید یه کار بکنی حس سرعت رو بیان کنه مثلا محیط بلور شده چرخ های بلور شده به حالت دورانی
چون نوز شب هست باید نور ها کشیده باشه بحث سرعت پائین توی عکاسی هست
اگه مدلسازی کار خودتون هست فعلا که با ویو های فعلی اصلا نتونستین طرحتون رو معرفی کنین
یه خورده کار ببینید.کارهای تاپ دنیا
توی سایت 3dtotal تا دلتون بخواد هست.
شیدر ماشین هم خوب نشده.
نمی دونم چرا رندرهای مایا از 4 کیلومتری میگه سلام مایا هستم با معاونم منتال ری! چرا با وی ری منتال ری کار نمی کنین؟
نمیدونم والاسلام.باور کن وی ری مخصوصا برای مایا هیچ فرقی با وی ری مکس نمیکنه.تو شروع بکن کمک با من خیلی سادست وی ری.بخدا نتیجش خیلی بهتر هست از منتال.حداقل برای من و تو که کاربر خونگی هستیم.
مرسی میستر جان ولی من تصمیمو گرفتم دیگه واقعا دید 3بعدی هم ندارم منقشنگه . ولی انشالا خودت هم شروع کنی به مدل کردن. حیف وقت میزاری. مدل رو شروع کن ساسی.
عارف جان اون توتریال هایی که داشتم پاک شدهسلام.باور کن وی ری مخصوصا برای مایا هیچ فرقی با وی ری مکس نمیکنه.تو شروع بکن کمک با من خیلی سادست وی ری.بخدا نتیجش خیلی بهتر هست از منتال.حداقل برای من و تو که کاربر خونگی هستیم.
اٍاٍاٍاٍاٍاٍ آره راست میگیدا ههههه من فکر میکردم گالاردو هستشسلام مدل خیلی خوب شده ماشالا به سازندش
در مورد رندر هم با نظر عارف موافقم.
راستی مدل این لامبورگینی مورسیه لگو هست نه گالاردو
موفق باشی.