قالب galardo

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبید؟ کار خوبی شده.
حس شب رو خیلی خوب منتقل میکنه
مدل سازی کار خودتون هست؟
حس کامل آفریقا رو منتقل میکنه.من یاد اویل 5 اون صحنه ای که زامبی ها با موتور ما رو دنبال میکنن افتادم!
ویو جاده زیاد از ماشین چیزیرو معرفی نمیکنه.ببین اگه موضوعت معرفی جاده هست خوب یه بحثی اگه موضوعت ماشین هست خوب باید نوع زاویت فرق کنه
حتی اندازه لنز دوربین و میزان fov توی دید تتاثیر میزاره.
الان حتی ماشینت یه مقدار روی خط سفید اومده
چون توی جاده هست باید یه کار بکنی حس سرعت رو بیان کنه مثلا محیط بلور شده چرخ های بلور شده به حالت دورانی
چون نوز شب هست باید نور ها کشیده باشه بحث سرعت پائین توی عکاسی هست
اگه مدلسازی کار خودتون هست فعلا که با ویو های فعلی اصلا نتونستین طرحتون رو معرفی کنین
یه خورده کار ببینید.کارهای تاپ دنیا
توی سایت 3dtotal تا دلتون بخواد هست.
شیدر ماشین هم خوب نشده.
نمی دونم چرا رندرهای مایا از 4 کیلومتری میگه سلام مایا هستم با معاونم منتال ری! چرا با وی ری منتال ری کار نمی کنین؟

sassyboy

Member
سلام.خوبید؟ کار خوبی شده.
حس شب رو خیلی خوب منتقل میکنه
مدل سازی کار خودتون هست؟
حس کامل آفریقا رو منتقل میکنه.من یاد اویل 5 اون صحنه ای که زامبی ها با موتور ما رو دنبال میکنن افتادم!
ویو جاده زیاد از ماشین چیزیرو معرفی نمیکنه.ببین اگه موضوعت معرفی جاده هست خوب یه بحثی اگه موضوعت ماشین هست خوب باید نوع زاویت فرق کنه
حتی اندازه لنز دوربین و میزان fov توی دید تتاثیر میزاره.
الان حتی ماشینت یه مقدار روی خط سفید اومده
چون توی جاده هست باید یه کار بکنی حس سرعت رو بیان کنه مثلا محیط بلور شده چرخ های بلور شده به حالت دورانی
چون نوز شب هست باید نور ها کشیده باشه بحث سرعت پائین توی عکاسی هست
اگه مدلسازی کار خودتون هست فعلا که با ویو های فعلی اصلا نتونستین طرحتون رو معرفی کنین
یه خورده کار ببینید.کارهای تاپ دنیا
توی سایت 3dtotal تا دلتون بخواد هست.
شیدر ماشین هم خوب نشده.
نمی دونم چرا رندرهای مایا از 4 کیلومتری میگه سلام مایا هستم با معاونم منتال ری! چرا با وی ری منتال ری کار نمی کنین؟
سلام
مدل واسه خودم نیست عارف جان
اوجا که چرخش یکم اومده رو خط سفید خواستم یکم طبیعی بودن رو برسونم آخه همه که نمیتونن دقیق تو لاین برونن بالاخره یکم میرو خط دیگه:green:
راجعب نوز ها هم باهاتون موافقم مرسی
راستش من چون حرفم رندرینگ (تکسچرینگ لایتینگ و رندر) در انیمیشن هستش و تو مدرسمئن هم منتال ری رو با ما شروع کردن منم دیگه رفتم سمت منتال

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.باور کن وی ری مخصوصا برای مایا هیچ فرقی با وی ری مکس نمیکنه.تو شروع بکن کمک با من خیلی سادست وی ری.بخدا نتیجش خیلی بهتر هست از منتال.حداقل برای من و تو که کاربر خونگی هستیم.

sassyboy

Member
سلام.باور کن وی ری مخصوصا برای مایا هیچ فرقی با وی ری مکس نمیکنه.تو شروع بکن کمک با من خیلی سادست وی ری.بخدا نتیجش خیلی بهتر هست از منتال.حداقل برای من و تو که کاربر خونگی هستیم.
نمیدونم والا:-?
یه سری توتریال مقدماتی وی ری تو مایا رو گرفتم ولی میترسم شروع کنم آخه استاد خودم گفت از این شاخه به او شاخه نپر یه چیزی رو ادامه بده تا آخرش برو :-?

madmaster_3d

Well-Known Member
قشنگه . ولی انشالا خودت هم شروع کنی به مدل کردن. حیف وقت میزاری. مدل رو شروع کن ساسی.

sassyboy

Member
قشنگه . ولی انشالا خودت هم شروع کنی به مدل کردن. حیف وقت میزاری. مدل رو شروع کن ساسی.
مرسی میستر جان ولی من تصمیمو گرفتم دیگه واقعا دید 3بعدی هم ندارم من
1سال تمام رفتم سمت مدل سازی آخرش یه آشپزخونه زدم که اون موقع دیدش (فکر نمیکنم یادت باشه)ولی واقعا مسخره بود شما توی پروژه های بزرگ هم که ببینی بیشتر تخصصی کار میکنند

sassyboy

Member
عارف جان اون توتریال هایی که داشتم پاک شده:sad:
میشه یه لینک یا سایتی بهم معرفی کنی که که بتونم دانلود کنم ؟
خیلی گشتم ولی هیشچی پیدا نکردم همه لینک ها پاک شده:-?

faramarz2

Well-Known Member
سلام مدل خیلی خوب شده ماشالا به سازندش
در مورد رندر هم با نظر عارف موافقم.
راستی مدل این لامبورگینی مورسیه لگو هست نه گالاردو:green:
موفق باشی.:rose:

sassyboy

Member
سلام مدل خیلی خوب شده ماشالا به سازندش
در مورد رندر هم با نظر عارف موافقم.
راستی مدل این لامبورگینی مورسیه لگو هست نه گالاردو:green:
موفق باشی.:rose: