جلوه های ویژه Fur Man With*** Softimage|XSI

سلام دوست عزیز
انیمیشن کار خیلی زیباست خیلی قشنگ شده معلومه که در این زمینه کاملا حرفه ای هستید امیدوارم در آینده کارهای بیشتر و بهتری از شما ببینم
خسته نباشید:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین به امین .آفرین به xsi ...خیلی حال کردم.حتی یه ذره هم توی هم نرفتن موها...یه خورده تعداد موها رو بیشتر کن.

hosienmax100

3D Artist
کارت عالیه امین جان ..

در خصوص cloth بحث انیمیت کم دیدم تست بزنی اگر برات مقدور بود یه نمونه بزار

موف قباشی /

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام امین جان

کار زیبایی شده . ما به تو افتخار میکنیم :oops:

این برنامه XSI خیلی جالب هست . ما به تازگی دانلود کردیم و من شخصاً باهاش ور رفتم . خیلی حرفه ای به نظر میرسه و شمام خیلی خوب قابلیت هاشو نشون میدید که به همه کمک میکنه تا با این برنامه بیشتر آشنا بشن .

فقط امین جان یک سوال داشتم :
کتاب فارسی ازین برنامه ترجه شده تا کارهای ابتدایی رو بشه ازون یاد گرفت و بقیشو با کنجکاوی و آموزشی های داخل نت پیگیری کرد .
کتابی که بتونه نقطه شروع باشه .

موفق باشی :rose:

m2d

Member
ای بابا

باز این امین تری دی بیکار شد . زد مفصل های تحرکی ِ ما رو خورد و خمیر کرد با این انیمیت هاش . نزارید این بیکار بشه ، حتی یکی دو ساعت . میزنه سایت رو ترک میده با این کاراش . تازه هنوز شانس اوردیم کاراش تمرینیه . خدا بخیر کنه از نهایی هاش . خیلی معرکه ای . اندش بود این سیمولیت FUR که انجام داده بودی . از اون بهتر انیمیشن کار . خیلی روون و طبیعی حرکت میکنه . واقعا مرحبا . مایه افتخار منه که شمارو میشناسم امین جان .

راستی من هم اون فایلهایی رو که گذاشته بودی دانلود کردم . خیلی پیشرفته هستش . نتونستم باهاش کار کنم متاسفانه :sad:
اما به شدت مشتاق یادگیری

جدیدترین ارسال ها

بالا