fur و عدم گرفتن رندر

archman3d

Member
دوستان شرمنده که اسپم میکنم ولی واقعا نیازمند کمکم
در کارم fur قرار دادم و تمام تنظیمات رندر روی دیفالت قرار دادم و فقط light cache رو روشن کردم و منتظر شدم که رندر کنه!!! بعد 2 ساعت حتی یک ذره هم light cache پر نشد، و بیخیال شدم،حتی کنسل هم نمیشد!!!! این واسم تازگی داره و هیچ وقت پیش نیومده بود
دوستان کمک کنید ببینید مشکل ش چیه

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
در Rendering > Effects گزینه ی Hair and fur رو انتخاب کرده و در بخش Hair rendering options گزینه ی Hairs رو روی mr Prim قرار بدید.
برای افزایش سرعت از تنظیمات Fur گزینه ی Hair Passes رو روی 1 یا 2 قرار بدید نه بیشتر، از قسمت Material parameters گزینه ی tip fade رو بردارید. میزان Shadow subdivs نور ها و تعداد مو ها و Hair Segments هم تاثیر زیادی توی سرعت داره.

archman3d

Member
در Rendering > Effects گزینه ی Hair and fur رو انتخاب کرده و در بخش Hair rendering options گزینه ی Hairs رو روی mr Prim قرار بدید.
برای افزایش سرعت از تنظیمات Fur گزینه ی Hair Passes رو روی 1 یا 2 قرار بدید نه بیشتر، از قسمت Material parameters گزینه ی tip fade رو بردارید. میزان Shadow subdivs نور ها و تعداد مو ها و Hair Segments هم تاثیر زیادی توی سرعت داره.

من از vray fur استفاده کردم، درمورد این موضوع هم جواب میده راه حل بالا؟
ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ممنون از Barnara عزیز.من دیروز تا حالا 2 تا چیز خیلی خوب ازت یاد گرفتم.ممنون
در مورد محمدجواد
اول اینکه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست.پس هر سوالی داری بپرس .اسپم اینه که الکی پست بدی نه اینکه سوال های خوب بپرسی
سوال تو یه سوال خیلی معمول و در عین حال مهم هست.جوابش ساده تر هست! متریال vray mtl بده حله!! زمان زیاد Light cashe بخاطر متریال استاندارد مکس هست.یعنی اینکه بهتره وقتی فایلی میخوایم کار کنیم همه چی رو یه بار vray mtl بدیم. بعد متریال ها رو تک تک ادیت کنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا