full screan کردن فایل فوری ی ی ی ی ی ی swf

aminbrlee

Member
با سلام
بعد از 2 هفته سرچ مجبور به ایجاد تاپیک شدم
من می خوام یک فایل swf رو در سایت قرار دهم و یک دکمه می خوام داشته باشه که این دکمه با جاوا اسکریپت میتونه ساخته شده باشه که میتونه این swf را فول اسکرین کنه آیا همچین چیزی هست
من قبلا با ایجاد کد هایی توانسته بودم که swf رو zoom in zoom out کنم ولی موفق به فول اسکرین نشدم البته کدی پیدا کردم ولی وقتی فول اسکرین می کرد به محض کلیک بر روی swf از حالت فول اسکرین در میومد
.
راهی دیگه هم اینه البته در حد ایده هست که مثلا یک فایل swf و جود داشته باشه که بتونه فایل swf دیگه در درون خود رو اجرا کنه که میتونه فول اسکرین هم بشه که در این صورت بازم 1 مشکل هست که وقتی ما می خواهیم در سایت همچین کاری رو انجام بدیم چجوری می تونیم به این پلیر بگیم چه swf رو در خود لود کنم
........
در خواست
برای اینکه یک فایل فلش رو با قابلیت فول اسکرین شدن در سایت قرار بدم چه کاری میتونم بکنم فقط توجه داشته باشید که فایل های swf ساخته شده اند و من در سورس اونها نمی تونم دستکاری کنم.
ممنون

aminbrlee

Member
من متوجه نمیشم ممکنه بیشتر توضیح بدین
مگه فایل exe تو سایت اجرا میشه؟؟؟
ببینید من یک فایل فلش در سایت با پسوند swf قرار دادم حالا می خوام به طریقی روش کنترل داشته باشم مثلا fullscreen کنمش و یا zoom in یا zoom out کنمش حالا آیا راهی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

aminbrlee

Member
من چندین سایت دیدم که این امکان رو دارن

اساتید گرامی که همیشه کمک می کنید لطفا این بار هم کمک کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا