full ajax کار کنم یا نه؟؟ !!

masima

Member
سلام
آیا بهتره سایت full ajax کار کنیم یا اینکه بعضی صفحه ها ajax باشه؟ آخه دوستی میگفت سایت فول ایجکس توصیه نمیشه؟ چرا؟
اصلا طرفدار کدوم بیشتره (منظورم مشتری ها هستن) ؟
مزیت ها و معایب سایت های فول ایجکس چیه؟
با سپاس

reza699

Active Member
عیب بزرگ : سایت های فول ایجکس با موتور های جستجو به شدت مشکل دارن . seo سایت زیر سوال میره
مزیت بزرگ : کاربری راحت تر . یعنی کاربران میتونن راحت تر با این سایت ها کار کنن . ( البته گاهی اوقات هم نه که اون شرایط رو فاکتور میگیریم )
پ . ن : اگه جاواسکریپت تحت کاربر غیر فعال باشه که دیگه واویلا

farik

Well-Known Member
سلام..
ببخشید دیر جواب میدم..
خوب باید گفت که سایت فول ایجکس رو میشه طوری طراحی کرد که 100% مزیت باشه..
اشکالی که رضا جان گفتند 100% قابل حله ولی نیاز داره که شما تسلطتون به سرور ساید یکم بالا باشه...میتونین برای نمیونه این سایت رو که من این کار رو تو کردیم ببینین:(هم تو ایندکس هم تو بخش مدیریت):http://atlas.orgfree.com
واسه مدیریت هم برین تو login.php..
user,pass:atlassys
موفق باشید....

masima

Member
با تشکر از دوستان سلام دوست عزیز farik ببخشید که من دیرتر متوجه شدم که جواب گذاشتین :d راستش از لینکی که گذاشتین زیاد سر در نیاوردم ! اون قسمت لاگین هم نداشت! نمیدونم شاید تغییرات دادید ؟! اگه ممکنه برام دوباره بذارید خوب با فرض اینکه برنامه نویسیم متوسط باشه و با فرض اینکه زیاد با روش های سئو آشنایی ندارم، در این صورت نمیتونم سایت فول اجکس خوبی دربیارم ؛ پس به نظرتون برای یک پورتال خبری مثل موج نیوز یا فارس نیوز و مانند این (البته با افزودن امکانات پروفایل کاربر و ...) من چه قسمت هایی از سایتم رو بهتره اجکس کار کنم ؟ صفحه اول سایتم پر شده از خبرهای مختلف تصویری ، جاوا اسکریپت ، اخبار داغ ، آخرین خبرها و .... و گالری تصویر و سوال دیگه هم دارم با توجه به گفته های آقا رضا؛ چه کار کنم که سئو سایت بهتر شه؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب اول برای سوال اول گفتم به login.php برید تا لاگین رو ببینین...در ضمن رو اینکه کجا و چطور تابع ایجکسم رو تو تگ a صدا زدم باید تمرکز کنین...
سوال اول و دوم:خوب..اول از همه بگم چون معمولا یکی از بیشترین راه ورودی کاربر به سایت خبری موتورهای جستجو هست...خوب پس حتما باید روی سئو کار کنین..من یک کتاب بیشتر در این زمینه ندیدم که اونم بهینه سازی موتورهای جستجو برای سایتهای مبتنی بر php هست مال انتشارات نما..(اینجا)....از راهنمایی ها و مقالات بچه های انجمن هم استفاده کنین..
موفق باشید...

phpweb

Active Member
برای فول آژاکس کار کردن، جایی رو انتخاب کنید که دست موتورهای جستجو بهش نمی رسه. طبیعی هست که موتور جستجو به کنترل پنل دسترسی نداره.

برای سایر بخشها هم لازم نیست که فول آژاکس کار کنید و فقط قسمت نظردهی، خبرنامه، نظرسنجی و ... رو از آژاکس استفاده کنید.

jalaladdin

Active Member
سلام..
ببخشید دیر جواب میدم..
خوب باید گفت که سایت فول ایجکس رو میشه طوری طراحی کرد که 100% مزیت باشه..
اشکالی که رضا جان گفتند 100% قابل حله ولی نیاز داره که شما تسلطتون به سرور ساید یکم بالا باشه...میتونین برای نمیونه این سایت رو که من این کار رو تو کردیم ببینین:(هم تو ایندکس هم تو بخش مدیریت):http://atlas.orgfree.com
واسه مدیریت هم برین تو login.php..
User,pass:atlassys
موفق باشید....
اگر کد سایتتان را بگذارید ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا