ftp!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا راستش متوجه منظورت نشدم از اينكه كدومشو بايد دانلود كرد!!!

يك برنامه بيشتر نيست كه!
در مورد تنظيماتو اين حرفا من زياد سيخش نكردم مثل بچه خوبا ميرم توش و صاف كانكت ميشم و كارمو ميكنم هنوز انگولك بازي روش در نياوردم كه امكاناتشو بفهمم اما شايد اون چيزي كه ميگيد شما توي تنظيماتش باشه

مجيد

m-sh

Member
ممنون آقا مجيد!
ميگم من آخر با اين برنامه پوتي جابه جا بكنم يا با SSH ؟
يه مشكل ديگه هم هست و اون اينكه من سايت اولم دسترسي SSH نداره چون از اين سايت هاي مجانيه! ولي سرور جديدم كه مي خواهم به اون فايل ها رو منتقل كنم داره!!
حالا بايد چي كار كنم!
ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا برنامه Putty برنامه اي هستش كه باهاش به SSH كانكت ميشيد...

مثلا فكرشو بكنيد شما به اينترنت كانكت ميشيد براي اينكه بريد توي يك سايت از برنامه اينترنت اكسپلورر استفاده ميكنيد اين برنامه هم مثل همينه يعني شما رو به SSH وصل ميكنه..

در اون مورد هم فكر كنم بشه شما توي سرور جديد كانكت شو همش مصل قبليه اما به جاي دستور put دستور get رو بزن فكر كنم عملي باشه

مجيد

m-sh

Member
سلام آقا مجيد ممنون از راهنماييتون!

من مي خوام يه شاخه را با دستور get جابه جا كنم ولي هرچي مي زنم اين ارور را مي ده!:
No Such File or Directory
بايد چي كار كنم؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش من دقيق نميدونم اشكال از چيه.. چون من كاملا مسلط نيستم به دستورات Unix من فقط همون دو سه دستوري كه ياد داشتمو گفتم...

راستش نميدونم جريان چيه ولي احتمالا آدرسو اشتباه ميزنيد كه پيدا نميكنه فايل رو يك چكي بكنيد

مجيد

m-sh

Member
سلام آقا مجيد!
من بالاخره تونستم يه فايل رو منتقل كنم ولي اگه فايل ها تو يه شاخه باشه هر كاري مي كنم نمي شه!
آقا راهي نيست كه كل يه شاخه را منتقل كنيم؟
ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا يكي از راهاش اينه كه كتاب آموزش دستورات لينوكس يا يونيكس رو بگيريد..توي اينترنت هم سرچ كن شايد چيزي پيدا كردي..آقا فقط اگر چيز بدرد بخوري پيدا كردي حتما ما رو هم در جريان بذار چون من خودم هم واقعا نياز دارم اما چيز خوب پيدا نكردم

مرسي

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا