بی بی کد ,,,,,,,,,,,,,,,,fry,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hamed

Active Member
سلام
باریک...باریک...باریک...
من چند کلمه گل لقد کنم...باشه میکنم...:wink:

کار مدلینگش خیلی خوبه...خسته نباشی...اما پنجرها...شیشه نداره چرا...بعضی از ورودی بسته شده...؟؟؟
اگر میتونستی یه مقدار به کار روح بدی کمی FOG نرم به کل صحنه اضافه کنی...کمی سطح آب از آبریز پاینتر باشه... یا کمی بتونی چراغی توی خونه ها روشن کنی...کمی دود به دود کش ها اضافه کنی...عالی میشه...جسارت کردیم نظر دادیم...

موفق باشی

89000769283238999379.jpg

علی علی

*farshid*

کاربر VIP
قشنگ شده خسته نباشی ...
تکسچر ها یه مقداری زیادی کثیف شدن ... شیشه هم که دیده نمیشه ...
در کل عالیت در حد بیست

m.n1362

Member
حامد جان ممنون از اينكه هميشه نظراي خوبتو ميگي ممنونم مرسي

Hamed

Active Member
سلام
معلومه پشت کارت خیلی خوبه...
شیشه ها خوب شده ولی کار جون نداره میدونی تو توی پست ایراد داری یکم تو رندر میدونی من با فرای کار نکردم چون ماله خیلی وارداست که من نیستم... ولی اینو میدونم که فرای خیلی فیزیکالی...پس بنابر این نتیجه ای که از رندر تو میشه گرفت...تکسچر کمی خامه و توی پست کم میاریی...من اون خطای نور خورشید خیلی تیزن باید کمی بلور باشن...آسمون خیلی روشنه...روی متریالات دقت کن باز باید روش کاربشه...استاد فرشید اگر وقت کن یه نقد اساسی برات بنویسه عالیتر هم میشه موفق باشی...

در کل عزیز کار با ارزشه...ولی من تا بتونم کمک میدم جسارت نکنیم به طرح شما...:rose::rose::rose:

46227644744485488400.jpg

علی علی

• Like
Reactions: men

m.n1362

Member
ممنونونم از همه اگه كسي ميتونه واسه بهتر شدن كمكم كنه من دستاي گلشو ميبوسم حامد جان شما استادي همه چيزاي كه ميگي دوست دارم ممنون چون خودم متوجهشون نميشم. بازم ممنونم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا