کار واقعا زیبایی هستش. جای تحسین داره. تبریک میگم.
تنها چیزایی که توش به ذهنم اومد این بود که نمیدونم چرا صورت کاراکتر اون آرامشی که بقیه طرح ایجاد میکنه رو نداره. شاید به خاطر خود چهره باشه. یا اینکه آزاد نبدون سر مثل بقیه بدن. مثلا اینکه سر متمایل به سمت آسمون باشه و اصطلاحا مثل بقیه بدن خودش رو ول کرده باشه.
ضمن اینکه به نظرم اومد فاصله بالای گردن تا بالای سینه ها خیلی طولانیه یا اینکه خیلی رفته عقب. اصلا ولش کن منو چه به نظر دادن وقتی نمیتونم درست نظر بدم
کارت عالیه. تبریک میگم.
مخلصیم
مصطفی
می بخشید که من مثل دوستان نمی تونم کاملا احساس خودم رو بیان کنم اما واقعا طرح قشنگی شده تبریک می گ
بسیار زیباست . اون بالرین هم خیلی خوشگله . عکس رو هم که سه تیکه کردی یه جورایی تک شده !! از یک نواختی در اومده . عالی
می بخشید که من مثل دوستان نمی تونم کاملا احساس خودم رو بیان کنم اما واقعا طرح قشنگی شده تبریک می گ
بسیار زیباست . اون بالرین هم خیلی خوشگله . عکس رو هم که سه تیکه کردی یه جورایی تک شده !! از یک نواختی در اومده . عالی
میخاستی اون آقاهه رو تموم کنی همون که مورد م*ن*ک*ر*ا*ت*ی داشت ... یادتهدقيقا خودم هم نميدونم منظورم از اين كار چي بوده.
یه چسبه رازی برات میخرمزدي كاسه كوزه ام رو به هم
کی گفت رنگش اشکال دارهاما هنوز هم ميگم رنگاش رو با همه اشكالاتش دوست دارم
من هر روز میامپسر جان، بيشتر بيا اينجا
felicitationآواتور جديدم مبارك !
یه چسبه رازی برات میخرم
felicitation
ولی در کل کار خوبی شد. جا داره بهش تبریک بگی!
پ.ن:
شما 2 تا (حسین و مائده) یه کارت زرد با راه راه های بنفش گرفتید! بعلت ایجاد کردن جو آف تاپیک در فروم! :دی
ولی در کل کار خوبی شد. جا داره بهش تبریک بگی!
پ.ن:
شما 2 تا (حسین و مائده) یه کارت زرد با راه راه های بنفش گرفتید! بعلت ایجاد کردن جو آف تاپیک در فروم! :دی
نه نمیشه... به دو دلیل ... یکی اینکه معتقدم نظر و همینجوری کتره ای نباس داد و دو اینکه کدوم نظراته گهر بار؟یه لطفی کن وقتی میای تو انجمن ما رو از نظرات گهربارت بی بهره نساز بلادل
ولش کن ... از بچگی همینجوری بود ... من پدرم در اومده اینو بزرگ کردم:دیبه این مائده هر چی بگی از این گوش میگیره از اون گوش میده بیرون.
من که گفتمولی در کل کار خوبی شد. جا داره بهش تبریک بگی
هورا ... خیلی وقت بود از این کارتا نگرفته بودمشما 2 تا (حسین و مائده) یه کارت زرد با راه راه های بنفش گرفتید! بعلت ایجاد کردن جو آف تاپیک در فروم! :دی
_
خیلی قشنگ شده مخصوصا اون شفق قطبی
افرین
با تشکر
کورش