gigamax
کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام به همگی . خوب هستین؟
این کاری که دارین می بینین یکی از اولین هایی است که به یه نتیجه رسیده . خب طبیعیه که ایراد زیاد داره . از شما دوستان می خوام کمک کنین بهتر شه .
اول دو دل بودم که بذارمش توی گالری کارهای سه بعدی یا گالری فوتوشاپ . بعد از کنکاشتهای فراوان!! دیدم زیاد کار خاصی تو فوتوشاپ نکردم از طرفی دیدم زیاد کار خاصی هم تو مکس نکردم . بالاخره گفتم چون توی فروم مكس فعالترم بذارمش اينجا
دو تا عکس آپ کردم یکی عکس نهایی و یکی توضیح نسبتا مختصری!! درباره ساخت پروژه است .می دونم زیاد کامل نیست و طوری هم نیست که بشه یه آموزش تلقی اش کرد اما خب میشه یه چیزایی از توش فهمید .امیدوارم به دردتون بخوره . می خواستم علاوه بر گذاشتن یه کار تو گالری یکم برای بقیه هم مفید باشه. اگر استقبال شد از نوع نمونه کار گذاشتن سعی می کنم بیشتر نمونه بذارم
دوستان ایرادها و چنانچه نقطه مثبتی توش دیدین دریغ نکنید . فقط از مدله زیاد ایراد نگیرین چون من نساختمش . مدل دیگه هم دم دست نبود .
امیدوارم خوشتون بیاد
یکم درباره پروژه :
مدل مرده رو آماده از poser برداشتم
برای نور پردازی از Target Spot و MRomni استفاده کردم .
برای کامپوزیت نهایی از نرم افزار فوتوشاپ استفاده شده
با موتور رندر mental ray رندر شده
و بقیش تو این عکس دومیه
و زمان مفیدی که روش گذاشتم حدود 12 الی 13و 35 دقیقه بود!
نظر یادتون نره
ممنون از همه دوستان
آخرين ويرايش : تصوير روشن تر شد براي مانيتورهاي CRT
این کاری که دارین می بینین یکی از اولین هایی است که به یه نتیجه رسیده . خب طبیعیه که ایراد زیاد داره . از شما دوستان می خوام کمک کنین بهتر شه .
اول دو دل بودم که بذارمش توی گالری کارهای سه بعدی یا گالری فوتوشاپ . بعد از کنکاشتهای فراوان!! دیدم زیاد کار خاصی تو فوتوشاپ نکردم از طرفی دیدم زیاد کار خاصی هم تو مکس نکردم . بالاخره گفتم چون توی فروم مكس فعالترم بذارمش اينجا
دو تا عکس آپ کردم یکی عکس نهایی و یکی توضیح نسبتا مختصری!! درباره ساخت پروژه است .می دونم زیاد کامل نیست و طوری هم نیست که بشه یه آموزش تلقی اش کرد اما خب میشه یه چیزایی از توش فهمید .امیدوارم به دردتون بخوره . می خواستم علاوه بر گذاشتن یه کار تو گالری یکم برای بقیه هم مفید باشه. اگر استقبال شد از نوع نمونه کار گذاشتن سعی می کنم بیشتر نمونه بذارم
دوستان ایرادها و چنانچه نقطه مثبتی توش دیدین دریغ نکنید . فقط از مدله زیاد ایراد نگیرین چون من نساختمش . مدل دیگه هم دم دست نبود .
امیدوارم خوشتون بیاد
یکم درباره پروژه :
مدل مرده رو آماده از poser برداشتم
برای نور پردازی از Target Spot و MRomni استفاده کردم .
برای کامپوزیت نهایی از نرم افزار فوتوشاپ استفاده شده
با موتور رندر mental ray رندر شده
و بقیش تو این عکس دومیه
و زمان مفیدی که روش گذاشتم حدود 12 الی 13و 35 دقیقه بود!
نظر یادتون نره
ممنون از همه دوستان
آخرين ويرايش : تصوير روشن تر شد براي مانيتورهاي CRT
پیوست ها
آخرین ویرایش: