BeHnAm_akb
Active Member
اينم بهترين هاست رايگاني كه من ديدم
حتما امكاناتشو ببينيد واقعا عاليه حتي اف تي پي هم داره
http://3x.ro
حتما امكاناتشو ببينيد واقعا عاليه حتي اف تي پي هم داره
http://3x.ro
Ealireza گفت:حالا ASP نداري كه WB Unlimited باشه
با DNS ممنون
اين 1ASPHOST هم كه ديگه هك شده رفته ديگه لاگ اين نميشه اخه
henry hosseini گفت:سلام.اين جا خيلي قرقاتي شده 8O .ميشه برام بگين كدام سايت ها فضاي واقعا رايگان براي file sharing عرضه مي كنند؟يه چيزي مثل sharemation متها نه مثل اون هميشه خراب :x
Masih گفت:سلام!
خوب خوب خوب! بهتره يك كم بحث رو تخصصيتر كنيم!
فكر كنم كه همه شما بهتر از من بدونيد كه Unlimited BandWith اصلا وجود خارجي نداره و هر سروري يك محدوديت BandWith داره. حالا من دو تا سوال دارم:
1- چطوري بعضي از سايتهاي خارجي كه براي دريافت فيلم يا موزيك هست هيچ وقت با مشكل كمبود BW مواجه نميشن؟
2- من ميخوام با امكاناتي كه ميشه در ايران از اون استفاده كرد (بهترين و ارزانترين) يك سايت براي دريافت موزيك و فيلم ايجاد كنم. از نظر شما بهترين راهكارهاي ممكن با توجه به مشكل محدوديت BW چيه؟
اميدوارم مثل سوال اولم اين سوال رو هم همه دوستان لطف كنن و كامل جواب بدن. متشكرم!
موفق باشيد.
ghamnevis گفت:...
در ضمن در مورد سوالاتتون. در مورد سوال اول بايد بگم كه اونها از پهناي باند بسيار بالايي استفاده ميكنند . مثلا من يادمه توي يك مصاحبه كه ديويد فيلو يكي از 2 صاحب و موسس ياهو در سال 2001 داشت گفته بود كه از پهناي باندي معادل 1 TeraByte براي هر كدوم از سرورهاشون استفاده ميكنند!!!
سايان
ghamnevis گفت:نويد جان سلام
منتها مخصوص سرور هستش نه PC الان هارد هاي 800 گيگ رو دارن تو بازار آمريكا عرضه ميكنند براي PC شما يه 200 گيگ ناقابل بزار روش ميشه 1 ترا بايت . بعد من يك چيز جالب
قربانت
سايان
Navid4d گفت:ghamnevis گفت:...
در ضمن در مورد سوالاتتون. در مورد سوال اول بايد بگم كه اونها از پهناي باند بسيار بالايي استفاده ميكنند . مثلا من يادمه توي يك مصاحبه كه ديويد فيلو يكي از 2 صاحب و موسس ياهو در سال 2001 داشت گفته بود كه از پهناي باندي معادل 1 TeraByte براي هر كدوم از سرورهاشون استفاده ميكنند!!!
سايان
منم فكر ميكنم اشتباه متوجه شدين
چون هنوز كسي نتونسته هارد ديسك هاي 1 ترابايتي بسازه .....
:newwink: